Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 19:29

За Сільвіо Берлусконі заступаються власні діти

7 жовтня конституційний суд Італії позбавив прем"єр-міністра Сільвіо Берлусконі, 73 роки, імунітету від кримінального переслідування.

Тепер у судах зможуть "розморозити" справи, в яких його звинувачували в хабарництві, махінаціях із податками тощо. Старша донька прем"єра 43-річна Марина Берлусконі виступила на захист батька. Каже, опоненти розпочали справжнє полювання на нього.

— Спочатку спробували знищити його особисте життя, потім утрутилися у власність — організували скандал навколо нашого видавництва "Мондадорі", а тепер нищать юридично, — каже Марина. Вона — президент холдингової компанії "Фінінвест" та найкрупнішого італійського видавництва "Мондадорі". Обидві установи належать родині Берлусконі.

Днями суд у Мілані звинуватив прем"єра у хабарництві 20-річної давнини: він давав гроші суддям, аби саме його родина отримала право придбати "Мондадорі".

Брат Марини 40-річний П"єр Сільвіо також вважає, що Берлусконі став жертвою опонентів. Каже, сексуальні скандали навколо батька — брудна брехня. У липні в італійській пресі з"явилися знімки голого прем"єра, на яких він розважався з моделями. Колишня італійська манекенниця Патриція Д"Адаріо, 42 роки, заявила тоді, що Берлусконі змушував її займатися проституцією. Після цього дружина прем"єра 53-річна Вероніка Ларіо подала на розлучення. Сказала, що втомилася від скандалів навколо чоловіка.

Діти Берлусконі від другого шлюбу — 25-річна Барбара, 23-річна Елеонора та Луїджі, 21 рік, — кажуть, що Сільвіо — чудовий батько.

Зараз ви читаєте новину «За Сільвіо Берлусконі заступаються власні діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути