середа, 08 грудня 2010 16:32

Олігархи можуть отримати додаткові субсидії від Азарова

Олігархи можуть отримати додаткові субсидії від Азарова

Металургійні підприємства України можуть зіткнутися з введенням країнами Євросоюзу обмежувальних заходів на імпорт української металопродукції, повідомив заступник міністра промислової політики Сергій Біленький на балансовій нараді представників підприємств ГМК у Дніпропетровську в середу.

За його словами, на 69-й сесії комітету зі сталі Організації економічної співпраці та розвитку (ОЕСР), що відбулася недавно, констатувалося відновлення металургійної галузі, однак відмічався нерівномірний його характер. При цьому обговорювалося питання можливих обмежень на імпорт металопродукції до Європи, оскільки останнім часом спостерігалося надмірне зростання поставок, зокрема з Китаю.

"Можна припустити, що серйозна протидія постачання буде вже наступного року", - припустив Біленький, повідомляє Інтерфакс-Україна.

При цьому він зазначив, що особлива увага приділятиметься варіантам субсидування будь-яких галузей, зокрема укладення меморандумів між урядом і метпідприємствами України.

Як повідомлялося, українські метпідприємства отримали преференції у розмірі 2,2 млрд. грн. відповідно до меморандуму між урядом і підприємствами ЦПК, що діяли в період з листопада 2008 року по червень 2010 року, який передбачав, зокрема, незмінні тарифи на залізничні вантажоперевезення впродовж дії документа та заморожені тарифи на електроенергію.

Зараз ви читаєте новину «Олігархи можуть отримати додаткові субсидії від Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути