субота, 12 жовтня 2024 12:54

"Очікуємо на фідбек": Єрмак розповів про реакцію партнерів на план перемоги

"Очікуємо на фідбек": Єрмак розповів про реакцію партнерів на план перемоги
Керівник Офіса президента Андрій Єрмак прокоментував реакцію партнерів на український план перемоги. Фото: wikipedia.org

Партнери України розуміють логіку плану перемоги. Нині Україна очікує на конкретні кроки від партнерів у відповідь на представлений план.

Однак, отримати реакцію миттєво, було б "не зовсім реально". Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Офіса Президента Андрій Єрмак, передає Gazeta.ua.

"Нам відповідь потрібна дуже конкретна, а будь-яка конкретика потребує часу. Ми всі розуміємо і партнери наші розуміють, що під час війни цей час в нас рахується навіть не днями, а годинами. Тому ми очікуємо на фідбек, як можна скоріше. Фідбек у вигляді конкретних кроків", - сказав Єрмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли про "математичну складову" плану перемоги

За його словами, у Німеччині, Італії, Франції та Британії були дуже глибокі, предметні розмови щодо українського плану.

"Наші партнери дуже глибоко в ситуації, вони все розуміють, вони розуміють для чого цей план перемоги", - розповів керівник ОП.

План перемоги, за його словами, це - про створення умов для того, щоб дійсно рухатися вперед щодо закінчення війни на умовах, які були б прийнятні в першу чергу для України.

"Тому є повне розуміння, є дуже чітка та конкретна розмова по деталях. Я сподіваюсь, що вже наступні кроки з боку наших партнерів будуть якнайкраще демонструвати їх підтримку щодо цього плану", - додав Єрмак.

Президент України Володимир Зеленський 10 жовтня зустрівся із президентом Франції Еммануелем Макроном. Зеленський представив Макрону план перемоги України.

Також у Лондоні Зеленський зустрівся із прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером, а в Римі з прем'єр-міністеркою Італії Джорджею Мелоні, яким також представив план перемоги.

Зараз ви читаєте новину «"Очікуємо на фідбек": Єрмак розповів про реакцію партнерів на план перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути