вівторок, 18 березня 2008 18:28

ОБСЄ думає над своєю реакцією на конфлікт Білорусі і США

Організація з безпеки і співпраці в Європі ще не вирішила, як реагувати на погіршення білорусько-американських відносин останнім часом. Про це повідомив глава офісу ОБСЄ в Мінську посол Ханс-Йохен Шмідт на прес-конференції після зустрічі зі спікером парламенту Білорусі. "Організація обговорює, як реагувати", - сказав він.

"Організація зацікавлена працювати в обстановці, що дозволить поліпшити контакти усередині ОБСЄ", - відзначив Ханс-Йохен Шмідт, передає "Інтерфакс".

"Дуже важливо досягти домовленості і продовжувати відносини з Білоруссю, яка є активним членом Організації. Погано, коли одна країна страждає", - додав посол ОБСЄ.

Глава місії ОБСЄ в Мінську також виразив задоволення Організації наміром білоруської влади запросити її спостерігачів на парламентські вибори восени цього року.

"Всі країни - члени ОБСЄ з великим інтересом чекають парламентських виборів в Білорусі", - відзначив Ханс-Йохен Шмідт, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ думає над своєю реакцією на конфлікт Білорусі і США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути