Ексклюзиви
середа, 03 березня 2010 14:54

Наречені провели першу шлюбну ніч у в"язниці

Наречені провели першу шлюбну ніч у в"язниці

Наречений і наречена зі штату Массачусетс провели першу шлюбну ніч у різних камерах після того, як їх заарештували за порушення громадського порядку.

22-річна Марісса Енн Путіньяно-Кін  і 37-річний Тімоті Кін одружилися в мерії містечка Барнстейбл 1 березня в понеділок, після чого розпили пляшку шампанського. Ближче до вечора, проїжджаючи по стоянці, Путіньяно-Кін помітила колишню подругу свого нового чоловіка.

Дівчина відкрила вікно автомобіля і почала обсипати жінку лайками і "сексуально-орієнтованої лексикою". Потім Путіньяно-Кін спробувала переїхати суперницю та її сина, але ті встигли ухилитися. Розвертаючись, наречена пошкодила паркан, після чого була заарештована поліцейськими. Тімоті Кін, який сидів на пасажирському сидінні, також був затриманий.

Молодят протримали у в"язниці всю ніч і відпустили у вівторок. Дівчині пред"явлені звинувачення в образі дією за допомогою небезпечної зброї (автомобіля), порушення порядку та нанесенні шкоди майну (забору). Її чоловікова також звинуватили у порушенні порядку.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наречені провели першу шлюбну ніч у в"язниці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути