понеділок, 18 травня 2009 16:29

Один з найвигідніших наречених Росії показав свою обраницю (ФОТО)

На прем"єру фільму "Залюднений острів. Сутичка" онук першого президента Росії 28-річний Борис Єльцин прийшов із Маргаритою Анабердієвою, 20 років. Друзям відрекомендував її як наречену.

— Помітно, що Борис пишається дівчиною, — кажуть знайомі Єльцина. — Повторює, що вона не така проста, як здається, а донька дуже впливової людини.

Анабердієва родом із Ростова-на-Дону. Школяркою почала працювати в модельних агентствах, брала участь у місцевих конкурсах краси. У 14 років переїхала до Москви в агентство "Фешн". Нині є студенткою Фінансової академії.

— Модельний бізнес вона покинула, зосередилася на навчанні, — каже мати дівчини Лариса Іллівна. — Добре заробляє. Не я їй допомагаю грошима, а вона мені.

Із Єльциним Маргарита познайомилася на новорічній вечірці.

— Нас представила моя подруга, теж модель, — згадує. — Ми навіть ходили в гості до батьків Бориса. В нас багато спільного — любимо театр, однакову музику. Він щирий і порядний чоловік.

Бориса Єльцина вважають одним із найвигідніших наречених Росії. Він кілька років зустрічався з Жанною Агагішевою, учасницею реаліті-шоу "За склом". Однак цей вибір не схвалила його мати Тетяна Дяченко. Вона сама познайомила сина з Шахрою Амірхановою, внучкою дагестанського поета Расула Гамзатова. Та до весілля справа не дійшла.

Зараз ви читаєте новину «Один з найвигідніших наречених Росії показав свою обраницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути