четвер, 05 липня 2007 15:28

Колишня прес-секретарка Кучми стала головним редактором журналу "Профіль"

Український щотижневий журнал "Профіль" міняє свою зовнішність і команду. Новим власником відомого тижневика став холдинг Главред-медіа, а посаду головного редактора зайняла екс-прес-секретар Президента України Леоніда Кучми і нинішній радник міністра палива і енергетики Юрія Бойка Олена Громницька.

Як повідомила Громницька, близько половини оновленого контента тижневика буде присвячено політиці. У кожному номері буде досьє на одного з українських політиків, фотокалейдоскоп найбільш яскравих знімків тижня і текст найважливішого, на думку редакції, документа, прийнятого за цей час.

Дизайн журналу зміниться, як і команда журналістів. Правда, хто тепер писатиме для "Профілю", Громницька не уточнила. Корпоративні кольори ще не визначені, відомо лише, що на 72-х сторінках тижневика не буде жодного фото в анфас, окрім головного редактора. Новий слоган журналу - "Озирнися по сторонах".

Як сказала Громницька, тижневик тепер орієнтуватиметься на те, щоб подати загальне враження про події тижня, без деталей.

Нагадаємо, раніше журнал належав київському підприємцеві Андрію Заїці. Редакцію очолювала Альбіна Трубенкова, пише "Сегодня" .

Зараз ви читаєте новину «Колишня прес-секретарка Кучми стала головним редактором журналу "Профіль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути