середа, 24 лютого 2010 13:43

Індійський режисер запропонував $10 тис. за перегляд свого фільму

Індійський режисер запропонував $10 тис. за перегляд свого фільму

Болівудське режисер Рам Гопал Варма запропонував велику грошову суму в нагороду тому, хто зважиться поодинці подивитися його новий фільм жахів "Phoonk 2".

Згідно з умовами, встановленими режисером, доброволець повинен буде сидіти з відкритими очима протягом усього сеансу. Це буде контролюватися спеціальними приладами. Крім того, дані про частоту пульсу і температурі тіла добровольця будуть виводитися на спеціальні монітори, встановлені в квартирі кінотеатру. Якщо глядач протримається до кінця фільму, він отримає 500 тисяч індійських рупій (майже 11 тисяч доларів США).

Рам Гопал Варма вже влаштовував подібну акцію в 2008 році, коли вийшла перша частина "Phoonk". Тоді було оголошено, що претендент на нагороду витримав усього півгодини, а потім покинув зал. Однак згодом 30-річний кіноман Павін Понанна витратив тисячу доларів на те, щоб викупити всі квитки на один із сеансів фільму жахів, подивився фільм в повній самоті і сказав, що видовище його не злякало.

В обох частинах фільму розповідається про прокляття, що переслідує індійську сім"ю. Відзначимо, що в коментарях до трейлера сиквела, розміщеному на YouTube, користувачі висловлюють сумніви, що фільм може налякати будь-кого.

Зараз ви читаєте новину «Індійський режисер запропонував $10 тис. за перегляд свого фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути