понеділок, 10 грудня 2007 20:18

Режисер-документаліст знайшов, де ховається бін Ладен

Американські ЗМІ переповнені чутками: режисер-документаліст Морган Спарлок зумів вислідити Усаму бін Ладена, в чому випередив військових та представників спецслужб всього світу, які не можуть зробити це вже шість років. Як пише The Independent, Спарлок не зміг би придумати кращого рекламного ходу для свого нового фільму. З"явившись на сайті кабельного телеканалу MSNBC минулого тижня, ці чутки стали розноситися із швидкістю світла.

Новий фільм, заради якого, власне, і шукався терорист, називається "Де в світі знаходиться Усама бін Ладен?". Також відомо, що брати Вайнштейн скупили права на нього і заплатили $ 25 млн., побачивши перші 15 хвилин плівки. А директор зі зйомок Даніель Марракіно сказав літом Variety: "Поза всяких сумнівів, ми знайшли Святий Грааль".

Відповідь на питання "чи знайшов Спарлок Усаму" неясна, принаймні, до першого показу фільму на кінофестивалі в Сандансі наступноого місяця. Але публіцист навряд чи подасть скаргу.

Те, що Спарлоку вдалося узяти інтерв"ю у самого розшукуваного злочинця на світі, ще не так дивно, відзначає видання. Врешті-решт, бін Ладен в минулому вже давав інтерв"ю західним журналістам, включаючи Роберта Фіська з Independent on Sunday"s. Представники американських спецслужб, знайомі з тією частиною Пакистану, де імовірно ховається бін Ладен, стверджують, що складність полягає не в тому, щоб знайти його, а в тому, щоб захопити його, подолавши охорону.

Деякі блогери стверджують, що у минулому бін Ладен вибрав, принаймні, одного інтерв"юера - Йосрі Фоура з каналу Al Jazeera, і те тільки тому, що він був прихильником роботи Фоура, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Режисер-документаліст знайшов, де ховається бін Ладен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути