середа, 04 жовтня 2006 17:57

Хілтон знову напилася і показала стриптиз (ФОТО)

Спадкоємиця багатомільйонного статку Періс Хілтон продовжує пропалювати життя. Постійний учасник світських прийомів і клубних тусовок цього разу з"явилася, як гостя на вечірці, влаштованій Джанет Джексон з нагоди виходу її нового альбому.

Випивши кілька коктейлів, вона полізла танцювати на стіл. Відзначимо, що з тих пір, як Хілтон вирішила стати співачкою, вона танцює на столі із завидною регулярністю. На цей раз на ній було дуже коротке плаття, яке весь час задиралося і оголяло сідниці в її улюблених рожевих стрінгах. Нікого у клубі подібна витівка Періс вже не здивувала, і вона швидко злізла зі столу.

Відзначимо, що навіть загроза 6-місячного ув"язнення за водіння у нетверезому стані не зупинила багатійки від вживання алкоголю. Правда, тепер Періс після таких вечірок розсудливо їздить додому на таксі. Так, після вечірки в Мілані сестер Хілтон сфотографували папараці, коли вони ловили машину. Проте якщо судити по тому, що молодша Хілтон була в одній туфлі, сестри випило немало, повідомляє regions.ru.










































Зараз ви читаєте новину «Хілтон знову напилася і показала стриптиз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути