вівторок, 23 грудня 2008 15:09

Голландка доїхала на тракторі від Нідерландів до ПАР (ФОТО)

Мешканка голландського міста Фрізенфеєн Манон Оссефоорт доїхала на колісному тракторі від Нідерландів до мису Доброї Надії в Південній Африці.

Спочатку дівчина хотіла лише об"їхати на тракторі навколо Ейфелевої башти в Парижі. Проте, діставшись до Парижа, вона вирішила відправитися далі.

Манон, провівши в дорозі більше трьох років, проїхала на тракторі через Францію і Іспанію і перетнула з півночі на південь всю Африку.

У планах мандрівниці доїхати на тракторі до Південного полюса. У шлях Манон планує відправитися в листопаді. Час, що залишився до початку свого антарктичного переходу вона використає для підготовки, зокрема, для внесення необхідних технічних змін до трактора, придбань необхідного одягу і інвентаря, і фізичних тренувань.

"Це буде боротьба з силами природи, але я не боюся її. Я щаслива, що вже змогла доїхати так далеко. Це додає мені багато енергії і сил для останнього етапу. Він для мене є серйозним викликом, але я як і раніше оптимістична, адже майбутні 11 місяців перед поїздкою на Південний полюс майже мені належить провести на мисі Доброї Надії", - цитує дівчину DeTelegraaf, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Голландка доїхала на тракторі від Нідерландів до ПАР (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути