понеділок, 28 грудня 2009 16:35

Черновецький віддав землі іподрому під забудову - БЮТ

Черновецький віддав землі іподрому під забудову - БЮТ

На останньому засіданні Київради більшість Леоніда Черновецького проголосувала за передачу Київському іподрому землі під його реконструкцію та будівництво адміністративно-готельно-житлового комплексу з підземним та наземним паркінгами.

Проект цього рішення так і не був розданий депутатам у сесійній залі, повідомили у прес-службі БЮТ.

Не вдалося знайти проекту ані у Київській міській раді, ані у Головному управлінні земельних ресурсів КМДА, заявила лідер фракції Тетяна Меліхова.

"Про те, що на столичному іподромі буде зведений не лише готель, але й житловий комплекс з підземним паркінгом ми можемо здогадатись лише з назви проекту рішення. Самого цього документу не існує у природі, але нам стало відомо про те, що мова йде про площу майже у 50 гектарів", - сказала Меліхова.

Вона нагадала, що рік тому містобудівна рада рекомендувала КП "Київський іподром" зосередитись на містобудівному обґрунтуванні інфраструктури іподрому і виділенні земельної ділянки, а також переглянути необхідність будівництва підземного паркінга.

Депутат висловила побоювання, що, можливо саме цей проект - без необхідних правок та обґрунтувань - буде використаний знову.

"Проте залишається питання, чому влада так старанно приховує документ? Це наштовхує на думку, що замість іподрому, може бути зведений, наприклад, торговельно-розважальний комплекс чи житловий квартал", - зазначила Меліхова.

За її словами БЮТ звернувся до прокуратури з проханням перевірити законність відведення земельної ділянки на проспекті Академіка Глушкова, 10 КП "Київський іподром" та, в разі порушення чинного законодавства, вжити заходів прокурорського реагування.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Черновецький віддав землі іподрому під забудову - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути