вівторок, 31 липня 2007 12:38

Через грозу без світла залишилися 285 населених пунктів

Сьогодні вночі в результаті складних погодних умов (грозові дощі, шквалисті пориви вітру) і унаслідок спрацьовування систем аварійного захисту ЛЕП у семи областях сталося знеструмлення 285 населених пунктів.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, зокрема, у Київській області знеструмлено 100 населених пунктів, у Житомирській - 66 н.п., Чернігівській - 65 н.п., Вінницькій - 41 н.п., Волинській - 8 н.п., Івано-Франківській - 3 н.п., Рівненській - 2 н.п.

До відновлення електропостачання залучені аварійні бригади обленерго. Станом на 7 годин ранку 31 липня у Волинській області, яка найбільше постраждала під час негоди 22-23 липня, залишаються без електропостачання 13 населених пунктів, відновлено електропостачання 163 населених пунктів. Також відновлено електропостачання 1 тис. 649 будівель і споруд, залишилося відновити 178. З потерпілих 36 шкіл і 3 дошкільних закладів відновлено електропостачання 30 шкіл і 3 дошкільних заклади, на 6 школах відновні роботи продовжуються.

У постраждалих районах проводиться комплекс профілактичних заходів по забезпеченню санітарно-епідеміологічного благополуччя. Відхилення від вимог санітарних правил не виявлені.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 500 ремонтних бригад загальною чисельністю 2 тис. 331 людина і 123 одиниці спеціальної техніки і засобів малої механізації, передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Через грозу без світла залишилися 285 населених пунктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути