Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2009 12:10

Британію завалюють сміттям фаст-фуди

За наслідками дослідження, проведеного у Великобританії компанією Keep Britain Tidy, ресторани швидкого харчування McDonald"s, Greggs, KFC і Subway названі "найбруднішими" брендами Англії, чиї покупці залишають найбільшу кількість сміття на вулицях британських міст. Про це повідомляє газета The Guardian.

Згідно з результатами дослідження, близько 29% всього вуличного сміття доводиться на продукцію компанії McDonald"s, близько 18% - на Greggs, 8% доводиться на KFC і 5% - на Subway. Ще 26% сміття складає продукція кавових закладів, шашличних і компаній інших брендів.

Філ Бартон, глава компанії Keep Britain Tidy, що проводила дослідження, визнає і цінує заходи McDonald"s, Greggs, KFC і Subway, що приймаються ними для зменшення забруднення вулиць своєю продукцією, проте, стверджує, що їх недостатньо. Він закликає всі ресторани фаст-фудe зменшити кількість упаковки, пропонує компаніям понизити ціни для тих, хто залишається їсти в приміщенні, роздавати спеціальні флаєри покупцям, що повертають сміття, а також збільшити число сміттєвих корзин, пише Газета.Ru.


Зараз ви читаєте новину «Британію завалюють сміттям фаст-фуди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути