понеділок, 18 лютого 2008 11:06

Біля берегів Нової Зеландії перекинувся французький тримаран (ФОТО)

 
   Французький тримаран, що брав участь у кругосвітній гонці яхт, перекинувся у понеділок на схід від Нової Зеландії. Він подав сьогодні сигнал лиха за 80 миль від півострова Отаго на острові Південний. На борту судна знаходиться 10 осіб, ніхто з членів екіпажа не постраждав.

На пошуки французької океанської яхти вилетіли чотири вертольоти берегової охорони Нової Зеландії, повідомляє РІА Новости з посиланням на агентство Рейтер. На допомогу повітряній розвідці з порту Дунедін, що за 150 кілометрів від місця події, готуються вийти два рятувальні судна.

За інформацією Центру координації рятувальних операцій Нової Зеландії, всі десять осіб, що знаходилися на борту яхти, наділи аварійно-рятувальне спорядження і забралися на перевернений корпус корабля. "Потерпілих немає, все гаразд. Тепер просто треба їх всіх забрати", — сказав агентству представник центру, повідомляє Вести.Ru.
Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Нової Зеландії перекинувся французький тримаран (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути