Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2009 08:35

Анатолій Кашпіровський повертається

Анатолій Кашпіровський повертається
Російський канал НТВ, який останніми роками звик епатувати глядачів скандальними сенсаціями, схоже, приготував ще одну. На телеекрани може повернутися психотерапевт Анатолій Кашпіровський.

Кашпіровський став надзвичайно популярним в 1989 році. По телебаченню він давав масові сеанси психотерапії та нібито зціляв громадян своїми "установками" від алкоголізму, енурезу та облисіння. Тоді ж Кашпіровський багато гастролював країною. Проте незабаром лікарі забили на сполох та стали вимагати заборонити шоу Кашпіровського. Зокрема, одним з наслідків роботи психотерапевта був той факт, що після його сеансів психіатричні лікарні регулярно поповнювалися новими клієнтами.

Екстрасенс зціляв від алкоголізму, енурезу та облисіння

Проте, Анатолій Кашпіровський більше не "гіпнотизуватиме воду" і не "заряджатиме енергією". Тепер він займеться зірками шоу-бізнесу, які нібито приходитимуть в студію НТВ і "виливатимуть душу".

Керівник прес-служби НТВ Марія Безбородова заявила, що зі свого боку коментарі поки дати не може. "Про щось конкретне говорити поки зарано", - відповіла Безбородова.

Відзначимо, що джерело повідомляло також конкретні факти: про те, що зустрітися з Кашпіровським в його програмі вже зважилися Лоліта Мілявська та Михайло Пореченков: зйомка за участю цих зірок нібито відбулася в кінці минулого тижня.

Після скандально відомих "сеансів" по Центральному телебаченню Анатолій Кашпіровський був в 1993 році обраний депутатом Державної думи Росії. У 1995 році переїхав в США.

Проте через деякий час Кашпіровський повернувся на батьківщину зі своїми "лікувальними сеансами" і почав їздити країною. Це супроводжувалося акціями протесту громадян та представників релігійних конфесій. У результаті лекціями Кашпіровського зацікавилися правоохоронці. У січні 2007 року челябінський суд визнав Анатолія Кашпіровського винним в незаконному занятті медичною практикою і оштрафував його на 1700 рублів.

За матеріалами Life.ru, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Кашпіровський повертається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути