середа, 26 вересня 2007 11:05

Кашпіровський: Мене хочуть оголосити персоною нон-грата

Відомий психотерапевт Анатолій Кашпіровський стверджує, що найближчим часом йому може бути заборонений в"їзд в Україну через раніше озвучені заяви Партії регіонів, яка звинувачувала Кашпіровського в агітації за БЮТ.

"Я отримав неофіційну інформацію з Києва про те, що нібито готується пілюля на мою адресу – оголосити мене персоною нон грата за те, що я нібито брав участь у передвиборчій агітації на стороні Тимошенко. Це – абсолютна, бездоказова брехня. Я хочу, щоб мої слова прозвучали в пресі як попереджувальний постріл. Якщо хтось на такі дії зважиться, з"їхавши з глузду, це буде чиста шизофренія", – заявив Кашпіровський.

"Я був далекий від політики, я ніде не брав участі, я ні за жодного політика не сказав слова, не натякнув. А думати, що він, мовляв, "може дати установку", так будь-хто може дати установку!" – додав психотерапевт.

Кашпіровський відмовився уточнити, хто ініціює заборону в"їзду йому в Україну, проте сказав, що зараз на адресу керівників МЗС України "пишуться якісь цидулки", пише "Новий регіон" .

Зараз ви читаєте новину «Кашпіровський: Мене хочуть оголосити персоною нон-грата ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути