неділя, 13 липня 2008 13:44

Аферисти пограбували все ізраїльське місто

Найближчим часом сотні, якщо не тисячі, жителів міста Нетівот, розташованого на півдні Ізраїлю, можуть позбутися своїх будинків, майна, і будуть оголошені банкротами.

До такої ситуації призвело те, що багато міщан стали вкладниками підпільного банку, який гарантував своїм "клієнтам" швидкий навар за простою схемою: на кожних 50 тисяч шекелів внеску "чорні фінансисти" обіцяли 5% щомісячного приросту.

Піратська фінансова структура, на чолі якої стояв житель Рамат-Гана Абрах Амід, діяла впродовж 2 років. Раз на три місяці додому до клієнта прибував кур"єр, і передавав конверт з прибутком від обігу, тобто з тими 5%.

Багато жителів міста піддалися на принадні обіцянки, і поспішили узяти в банках численні позики, заклавши своє майно, з тим, щоб швидше отримати неймовірну вигоду.

Проте минулого тижня аферисти несподівано зникли, прихопивши з собою заощадження, залишені їм на зберігання.

За оцінками слідства, сума, отримана "чорними фінансистами", може доходити до 200 мільйонів шекелів, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Аферисти пограбували все ізраїльське місто ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути