Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 08:49

У Львові бійцівський собака з"їв бабусю свого господаря

Напередодні у Львові на вулиці Грінченка виявлено труп 80-річної жінки, яка померла в результаті укусів собаки.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Правоохоронці, які прибули на місце пригоди, були змушені застрелити розлючену тварину і тільки після того змогли зайти до квартири.

Перед ними постала жахлива картина – на підлозі коридору в калюжі крові лежала бабця. Сухожилки на руках і ногах в неї були перекушені, сліди укусів були на всьому тілі.

Міліцію викликав хазяїн собаки, онук загиблої. Він розказав, що прокинувся вночі від звуків боротьби. Вибігши на коридор побачив, що його пес, бійцівської породи, фактично їсть його бабусю. Чоловік кинувся, щоб відтягнути собаку, проте тварина кинулась на нього та покусала йому руки. Злякавшись хазяїн вибіг з квартири та від сусідів викликав міліцію.

За даними міліції, сусіди вже давно скаржились хазяїну на його пса. Чоловік зловживав алкоголем, тож належної уваги собаці не приділяв, іноді лишав пса не годованим. Тварина часто самостійно гуляла без намордника по вулиці, або могла сидіти на сходах, не даючи пройти. Сусідам доводилась кликати через вікно хазяїна, щоб він забрав свого пса. Що стало причиною такої поведінки чотириногого вбивці тієї ночі встановити майже неможливо.

Ветеринари кажуть, що п"яний хазяїн міг колись побити пса, а той затаїв зло. Враховуючи специфіку психіки собак бійцівських порід, каталізатором до пробудження вбивчих інстинктів могло стати навіть сире м"ясо із залишками крові.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину « У Львові бійцівський собака з"їв бабусю свого господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути