вівторок, 13 березня 2007 18:43

На Петрівці презентували новий фітнес-клуб

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Футбольний зал у новому центрі першими випробували школярі, клоун та інструктори
Футбольний зал у новому центрі першими випробували школярі, клоун та інструктори

У ТОРГОВОМУ ЦЕНТРІ "Плазма" на Петрівці (пр-т Московський, 12) презентували новий міський фітнес-клуб — "Спорт Лайф". Він повинен запрацювати з 18 березня.

До фітнес-клубу з"їхалося кілька сотень дорогих авто. Усі вони не вмістилися на стоянці перед торговим центром. Клуб площею 5 тис. кв. м займає третій поверх "Плазми". Гостям на вході вручали по маленькому флакону-пробнику жіночих парфумів марки "Ніна Річчі". Серед запрошених помітили кількох народних депутатів та депутатів Київради. Кажуть, що приїжджали кілька високопоставлених представників мерії. Потім на боксерський ринг вийшов власник фітнес-центру Дмитро Єкимов, 32 роки. Він розповів про клуб і запросив відвідувачів оглянути його.

"Спорт Лайф" напевно вдовольнить найвибагливіших клієнтів. Для культуристів установлені дорогі американські тренажери (кожен із них коштує мінімум $10 тис.). Є й звичні велотренажери. Заняття з боксу веде майстер спорту міжнародного класу, учасник Олімпійських ігор-1996 Сергій Городищев. Кік-боксингу в "Плазмі" навчатиме багаторазова призерка чемпіонату Європи Ксенія Варгородська. А уроки спортивних танців можна брати в "Студії Катерини Серебрянської". Будуть також групи йоги, айкідо, капуейро. Є зал фітнесу й аеробіки, футбольний та баскетбольний майданчики. У центрі працюватимуть російська й турецька бані, фінська сауна, СПА-салон, солярій, ресторан, кілька барів, масажний кабінет та кімната для дітей.

— Річні абонементи коштують від 3500 до 9500 грн. Ми продали вже дві з половиною тисячі клубних карток, — розповідає "ГПУ" Ольга Васильєва, 33 роки, представник "Спорт Лайфу".

До вартості абонемента за 3500 грн входить щоденне відвідування центру до 17.00 упродовж року. А користування басейном він не передбачає. За 9500 грн клієнт отримує повний комплекс послуг, у будь-який час, включно з басейном, солярієм, СПА-салоном.

Зараз у клубі закінчують встановлювати басейн.

Власники вже кілька разів анонсували відкриття "Спорт Лайфу". Спершу центр розраховували відкрити наприкінці 2006-го. Але в останній момент відкриття переносили.

Зараз ви читаєте новину «На Петрівці презентували новий фітнес-клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути