Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2019 17:46

Найвідоміший седативний препарат "Корвалол" відзначає 60-річчя

Найвідоміший седативний препарат "Корвалол" відзначає 60-річчя
Найвідомішому в Україні заспокійливому - "Корвалолу" - 60 років

Найвідомішому в Україні заспокійливому - препарату "Корвалол" - в 2019 році виповнилося 60 років. У далекому 1959 році на Київському фармзаводі імені Ломоносова вчені розробили і випустили краплі "Корвалол", а з радянських часів єдиним виробником препарату стала компанія "Фармак". Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Україна".

Технології вдосконалилися, і, крім крапель, "Корвалол" доступний також у вигляді таблеток і желатинових капсул. Все це робиться виробником заради зручності споживача.

"У модернізацію лінії, на якій випускається лікарський препарат "Корвалол", було інвестовано 14 млн дол США. Виробництво желатинових капсул - це інноваційний проект не тільки для компанії "Фармак", але і в цілому для вітчизняного фармвиробника", - зазначив Дмитро Федоренко, начальник цеху компанії "Фармак".

Сьогодні "Корвалол" компанія "Фармак" виробляє на надсучасному обладнанні кращих світових брендів. Це гарантує якість продукції на всіх етапах.

"Корвалол" знають і купують в 15 країнах. Це і країни СНД, і Європа, і Азія, в тому числі, Болгарія, Естонія, Латвія", - зазначила Сусана Халілова, директор з маркетингу та продажу компанії "Фармак".

Нагадаємо, Книга рекордів України визнала лікарський засіб "Корвалол" виробництва ПАТ "Фармак" (Київ) найвідомішим седативним препаратом на ринку країни.

За словами керівника департаменту корпоративних комунікацій фармацевтичної компанії "Фармак" Олени Зубарєвої, згідно з даними дослідження Міжнародної маркетингової групи, більшість споживачів асоціює "серцеві краплі" "Корвалол" саме з "Фармаком".

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміший седативний препарат "Корвалол" відзначає 60-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути