неділя, 05 травня 2019 03:25

Розповіли, як яблука впливають на серце

Розповіли, як яблука впливають на серце
Два яблука в день значно скорочують кількість холестерину в судинах, ефективно знижуючи ризик серцевої патології. Фото із відкритих джерел.

Яблука рекомендується вживати щодня.

Жінкам потрібно їсти яблука, щоб мати здорове серце. Два яблука в день значно скорочують кількість холестерину в судинах, ефективно знижуючи ризик серцевої патології.

Вживання всього двох яблук в день може захистити жінок від виникнення хвороб серця. До такого висновку дійшли вчені з Університету Флориди. В експерименті участь взяли 160 жінок, передає newsyou.info.

Учасниць випробувань поділили на дві групи. В одній групі жінки щодня отримували по 75 грамів висушених яблук. Вживати яблука протягом року та, періодично, здавали на аналіз кров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун заробляє менше від заступників: хто і скільки

Спостереження і дані медоглядів показали, що яблука ефективно знижують підвищений холестерин. Через три місяці щоденного вживання двох яблук, рівень загального холестерину у випробовуваних знизився на 9%, а рівень "поганого" холестерину - на 16%. Через півроку показники загального холестерину продемонстрували зниження на 13%, а показники "поганого холестерину" - на 24%.

"Особливо благотворно споживання яблук позначається на здоров'ї жінок під час менопаузи", - зазначили автори експерименту.

Один українець за рік в середньому з'їдає майже 100 кг хліба. Кожен сам обирає свій улюблений - білий, сірий, чорний, з висівками.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, як яблука впливають на серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути