Гарбуз та журавлина є найбільш є корисними продуктами для нирок. Ці продукти американські дослідники внесли до списку "помічників" цього органу. Вони можуть не лише підтримувати роботу нирок, а і її полегшувати.
Про це пише 24apteka.
Гарбуз допомагає організму швидше відновлюється після перенесених хвороб, оскільки швидко виводить токсини з організму. Гарбуз володіє сечогінним ефектом.
Кавун має сечогінний ефект і корисний для очищення всього організму. Він покращує роботу нирок та нормалізує кислотно-лужний баланс.
Журавлина нормалізує та очищує нирки. Вони володіють сечогінним ефектом. Журавлина м'яко очищує нирки від солей, піску та каменів.
Крес-салат містить каротин, вітаміни А, Е, С, К, D, РР, вітаміни групи B – майже все; мінерали - фосфор, кальцій, магній, залізо, йод; білки, цукру, вуглеводи, ефірні олії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перець чилі замість меду - назвали нові засоби від кашлю
Виноград містить велику кількість калію. Виноград корисний не лише для нирок, а й для організму загалом.
Польські вчені з Варшавського університету з'ясували, що овочі і риба містять особливу речовину, яка робить ці продукти особливо корисними для здоров'я серця.
В експерименті вчені поїли гризунів дуже великими і малими дозами речовини триметиламіноксид (TMAO). Вона виробляється у крові людини після вживання риби та овочів і накопичується в організмі.
Коментарі