Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2020 16:14

Нацгвардійці показали, як прокачати фігуру на карантині

Нацгвардійці показали, як прокачати фігуру на карантині
Для осіб, у яких низька рухова активність, рекомендують у паузах між роботою проводити 3-5 десятихвилинних тренувань щоденно

Фахівці фізичної підготовки різних підрозділів Нацгвардії України показали у відео комплекси вправ, які можна виконувати в умовах карантину.

Виконання щоденних вправ протягом 10–50 хвилин покращить стан фізичного та психічного здоров'я та зміцнить імунну систему, повідомляють на сайті НГУ.

"Процес фізичного вдосконалення базується на принципах систематичності та регулярності, тому навіть двотижнева перерва у тренуванні призводить до зниження рівня деяких фізичних якостей на 30%", - кажуть інструктори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не погладшати на карантині: 5 порад тренера

Для осіб, у яких низька рухова активність, фахівці рекомендують у паузах між роботою проводити 3-5 десятихвилинних фізкультурних тренувань щоденно.

"Закликаємо всіх, хто не байдужий до свого здоров'я, тренуватися разом із нами. Переможемо вірус паніки фізичними вправами! Служимо разом, захищаємо разом, тренуємося разом – із дотриманням умов карантину!" - сказано в повідомленні.

Під час карантину українці відчувають тотальне заперечення. Багато хто продовжує гуляти вулицями. А ті, хто залишається вдома, ризикують занепасти духом.

Як не піддатися депресії і пережити карантин, порадила Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардійці показали, як прокачати фігуру на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути