Українці мало живуть, бо неправильно харчуються.
Вони їдять забагато солодощів, виробів з білого, очищеного борошна, і мають погані звички, - повідомила дієтологиня Оксана Скиталінська.
У борошняних виробах багато порожніх калорій, які моментально перетворюються в жир.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому українці лідирують в європейському рейтингу смертності
Щоб покращити якість і тривалість життя українцям потрібно правильно харчуватися. Також треба відмовитися від вечірнього пізнього прийому їжі, менше палити, почати бігати і щодня робити фізичні вправи.
"Українська кухня дуже смачна, а сучасна — ще й дуже калорійна. Ми занадто багато їмо виробів з білого, очищеного борошна, з'єднуємо їх з хворими жирами і цукром, багато смажимо, їмо копченості, зловживаємо алкоголем і до того ж мало рухаємося", — зазначила дієтологиня.
Ці чинники є вирішальними. Згідно з останніми дослідженнями Всесвітньої організації охорони здоров'я, вони не дають можливості українцям жити довше.
"...Українці вживають дуже велику кількість солодощів — всі супермаркети у нас завалені солодощами. Плюс — алкоголь на свята, яких дуже багато у нас відзначається. Це також і смажена їжа, це і любов до продуктів, які містять омега-6, жирні кислоти, які стимулюють запалення (соєва, соняшникова, кукурудзяна олія)", — заявила вона.
Надмірне вживання цукру може призвести до хвороби. Люди, які стежать за здоров'ям, шукають альтернативи цьому продукту.Але не всі замінники є корисними.
Коментарі