неділя, 18 листопада 2018 05:28

Як не треба приймати душ - основні помилки

Як не треба приймати душ - основні помилки

Коли приймаєте душ, необхідно правильно обрати мочалку, вмивати обличчя холодною водою, менше користуватися милом та не кожен день купатися.
Якщо кожного дня митися, в шкірі буде недостатньо корисних бактерій. Професор вірусології Джон Оксфорд вважає, потрібно приймати душ двічі в тиждень.
Не варто митися більше 20 хвилин в день.
Щоденне використання мила може послабити імунітет. Найкраще використовувати м'яке мило з органічних компонентів, воно діє на шкіру краще. Мити милом можна тільки пахви, сідниці, інтимну зону і стопи. Решта тіла можна сполоснути водою, зазначає znaj.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імунолог назвала їжу, яка вбиває

Варто обирати правильну мочалку і регулярно її заміняяти. Ті мертві клітини, які мочалка повинна видаляти осідають в порожнинах. В умовах вологості мокра мочалка і мертві клітини в її порожнинах стають розсадниками небезпечних для людини інфекцій, - говорить дерматолог Сем Бантінг.

В середньому на 10 хвилин душу витрачається 60 літрів води. Використання нагрівача підвищує витрата в 3 рази, а на ванну потрібно як мінімум 200 літрів. Сім'я з чотирьох людей, які щодня приймають 10-хвилинний душ, витрачає 25 куб. м води щороку.

Зараз ви читаєте новину «Як не треба приймати душ - основні помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути