Смажене м'ясо на пікніку у вихідний день може подарувати не тільки приємні спогади. Шашлик швидко псується, якщо поєднувати його з певними продуктами, пише Радіо МАКСИМУМ
Щоб не отруїтись на природі, варто запам'ятати кілька правил вдалого пікніка:
Відмовитися від майонезів та соусів у надто спекотну погоду, адже вони швидко псуються.
Не зловживати алкоголем за високої температури, бо ефект може бути вкрай неприємним. Навіть пиво може призвести до відчуття важкості. Ідеальним варіантом вважається сухе вино. Його можна розбавляти зі слабогазованою водою.
Шашлик не варто поєднувати з білковими або жирними продуктами, а от салати будуть чудовим додатком. Теж краще не захоплюватися випічкою та фастфудом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 розповсюджених помилок, які люди роблять в душі
Ідеальний пікнік також передбачає фрукти та овочі. Щоправда, не залишайте їх на сонці і споживайте у міру.
Коментарі