понеділок, 28 вересня 2020 00:21

"Що раніше почати боротьбу з простатитом, то легше його позбутися"

Автор: фото надане Тетяною Радіоновою
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав'яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав'яні засоби від різних недуг

— Із весни мучився від простатиту. Закидався знеболювальними, щоб зняти різі в паху. Біль минав, але недуга прогресувала. Це показало обстеження, — каже 49-річний Андрій Мариняк із Борисполя Київської області. — Якби одразу звернувся по допомогу, то простатит не перейшов би у хронічну форму.

Простатит — це запалення передміхурової залози. Він може бути спричинений переохолодженням або інфекцією. Потрапляючи в сечовий міхур, інфекція погіршує кровопостачання органів малого таза, порушує роботу видільної системи.

— Чоловіка мають насторожити часті позиви в туалет, утруднене, прискорене чи неповне сечовипускання, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Якщо не взятися за вирішення проблеми одразу, то з часом додасться біль у паху, крижах. У зовсім запущених випадках може виникнути аденома — доброякісна пухлина, і навіть розвинутися імпотенція. Чоловікам треба розуміти — що раніше почати боротьбу з простатитом, то легше його позбутися. Не ризикуйте здоров'ям, не дозволяйте хворобі псувати життя.

Тетяна Павлівна Радіонова рекомендує свій натуральний трав'яний комплекс від простатиту й аденоми. До нього входить бальзам на цілющих травах і корінні для внутрішнього застосування та мазь у задній прохід.

— Ці засоби вже багато років я виготовляю за старовинною рецептурою своєї сім'ї. Усі складники натуральні, не викликають залежності й побічних дій. Мій комплекс надає хороший оздоровчий ефект, зміцнює організм. Цілющі трави нормалізують роботу простати, налагоджують сечовипускання. А "Еліксир молодості для чоловіків" відновлює статеву функцію. Позитивний результат настає достатньо швидко.

Трав'яні засоби Тетяна Павлівна надсилає поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з простатитом, гемороєм, парапроктитом, демодекозом, псоріазом, грибком, герпесом, гайморитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової. www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «"Що раніше почати боротьбу з простатитом, то легше його позбутися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути