четвер, 17 липня 2008 15:02

Геннадій Юшкалюк вилікувався підкисленням крові

Автор: фото: Олена ЛІЛА
  Геннадій Юшкалюк протягом року робив компреси з оцтом на все тіло. Так оздоровився і позбувся головного болю
Геннадій Юшкалюк протягом року робив компреси з оцтом на все тіло. Так оздоровився і позбувся головного болю

Житель міста Калинівка Вінницької області 62-річний Геннадій Юшкалюк оздоровив організм підкисленням крові. У чоловіка постійно боліли суглоби й голова.

— Я з дитинства погано їв, турбувала спина. До 48 років важив 63 кілограми, а потім різко почав сохнути. Миттєво втрачав сили, мав слабкість, руки не рухалися, шия не поверталася, суглоби були, наче сковані, у роті гіркота. Схуд тоді до 40 кілограмів, — згадує Юшкалюк.

Районні лікарі хвороб у чоловіка не виявили.

— Розводили руками. Казали, що недостатній обмін речовин. Знахарі запевняли, що пороблено, нібито сусідка — відьма і всяке таке, я в це не вірю, — сміється Геннадій. — Коли поїхав в сусідній район Козятин до знайомого лікаря-терапевта, той сказав: "Усе!" Аналіз показав рак шлунка.

Родич з Одеси привіз чоловікові книгу "Як продовжити скороминуче життя" академіка Одеської регіональної академії наук Миколи Друзяка.

— Він написав, що кров треба підкислювати, а не залужувати. За його методом я почав лікування. Перестав вживати пшеничні вироби, бульйони з м"яса на кістках і риби, молочні продукти. Дозволяв собі тільки вершкове масло. Протягом доби випивав півтора-два літри дистильованої води з п"ятьма грамами лимонної кислоти. Хто курить, кислоти треба більше. Воду можна підсолодити медом або цукром.

Щодня Геннадій Юшкалюк заморожує в морозильній камері 5 л води. Уранці в льодові робить два симетричні отвори, зливає "нижню" воду. Вона, каже чоловік, важка й не корисна.

Щовівторка та щоп"ятниці калинівець додає по краплі йоду на 30 мл підкисленої води й випиває натщесерце. Раз на місяць дає стільки ж на житній хліб, запиває водою. Інакше, щоб набрати добову норму йоду, потрібно з"їсти щонайменше два кілограми капусти.

— А то що пишуть про йодований хліб, сіль та інші продукти — це комерційні штучки. Якщо і є в них йод, то в малій кількості, тому що він швидко випаровується, — пояснює.

Чоловік їсть м"ясо, по 120 г риби щодня, одне-двоє яєць на добу, добре зварені зернові, тваринні жири, небагато сирого сала з часником. До страв додає гострі приправи: хрін, гірчицю, часник, цибулю. Моркви, буряка і пастернаку їсть більше, ніж картоплі. Вживає фрукти й сухофрукти. Тричі на день випиває по чайній ложці кукурудзяної олії.

До страв додає гострі приправи

Коли хворів, місцева лікарка щодня протягом години втирала йому в тіло настоянку живокосту на оцті. Протягом року Юшкалюк робив компреси на оцті з водою. Білизну й волосся змочував у розчині, так і спав.

— Зараз не знаю, що таке головний біль, а раніше голова боліла і вдень, і вночі. Спиртного не вживав, тепер іноді можу чарку випити. Поправився на 14 кілограмів, — радіє Геннадій. — Я поїхав в Одесу, щоб подякувати академікові Друзяку. Він зустрів мене біля свого під"їзду, запросив у квартиру. Душевна людина. Подарував свою книжку.

Рідні з недовірою ставляться до харчування Юшкалюка.

— Чужі люди слухають мене, а рідні — ні. Кажу дружині: у тебе ж варикоз, пороби компреси з оцту, попий води, а вона два рази зробила і все. Каже, не допомагає. То це ж треба хоч із півроку поробити! — засмучується.

Після зустрічі з академіком Геннадій Юшкалюк зателефонував, щоб спитати дозволу, чи може він додати у його книгу спостереження пацієнта. Друзяк не заперечив.

— У мене готовий текст на 120 сторінок, є макет, тільки немає грошей, щоб пустити у друк, — продовжує чоловік. — Я не лікар, я такий само хворий, як усі, і не хочу розбагатіти. Хочу, щоб була людям користь.

Зараз ви читаєте новину «Геннадій Юшкалюк вилікувався підкисленням крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути