Житель міста Калинівка Вінницької області 62-річний Геннадій Юшкалюк оздоровив організм підкисленням крові. У чоловіка постійно боліли суглоби й голова.
— Я з дитинства погано їв, турбувала спина. До 48 років важив 63 кілограми, а потім різко почав сохнути. Миттєво втрачав сили, мав слабкість, руки не рухалися, шия не поверталася, суглоби були, наче сковані, у роті гіркота. Схуд тоді до 40 кілограмів, — згадує Юшкалюк.
Районні лікарі хвороб у чоловіка не виявили.
— Розводили руками. Казали, що недостатній обмін речовин. Знахарі запевняли, що пороблено, нібито сусідка — відьма і всяке таке, я в це не вірю, — сміється Геннадій. — Коли поїхав в сусідній район Козятин до знайомого лікаря-терапевта, той сказав: "Усе!" Аналіз показав рак шлунка.
Родич з Одеси привіз чоловікові книгу "Як продовжити скороминуче життя" академіка Одеської регіональної академії наук Миколи Друзяка.
— Він написав, що кров треба підкислювати, а не залужувати. За його методом я почав лікування. Перестав вживати пшеничні вироби, бульйони з м"яса на кістках і риби, молочні продукти. Дозволяв собі тільки вершкове масло. Протягом доби випивав півтора-два літри дистильованої води з п"ятьма грамами лимонної кислоти. Хто курить, кислоти треба більше. Воду можна підсолодити медом або цукром.
Щодня Геннадій Юшкалюк заморожує в морозильній камері 5 л води. Уранці в льодові робить два симетричні отвори, зливає "нижню" воду. Вона, каже чоловік, важка й не корисна.
Щовівторка та щоп"ятниці калинівець додає по краплі йоду на 30 мл підкисленої води й випиває натщесерце. Раз на місяць дає стільки ж на житній хліб, запиває водою. Інакше, щоб набрати добову норму йоду, потрібно з"їсти щонайменше два кілограми капусти.
— А то що пишуть про йодований хліб, сіль та інші продукти — це комерційні штучки. Якщо і є в них йод, то в малій кількості, тому що він швидко випаровується, — пояснює.
Чоловік їсть м"ясо, по 120 г риби щодня, одне-двоє яєць на добу, добре зварені зернові, тваринні жири, небагато сирого сала з часником. До страв додає гострі приправи: хрін, гірчицю, часник, цибулю. Моркви, буряка і пастернаку їсть більше, ніж картоплі. Вживає фрукти й сухофрукти. Тричі на день випиває по чайній ложці кукурудзяної олії.
До страв додає гострі приправи
Коли хворів, місцева лікарка щодня протягом години втирала йому в тіло настоянку живокосту на оцті. Протягом року Юшкалюк робив компреси на оцті з водою. Білизну й волосся змочував у розчині, так і спав.
— Зараз не знаю, що таке головний біль, а раніше голова боліла і вдень, і вночі. Спиртного не вживав, тепер іноді можу чарку випити. Поправився на 14 кілограмів, — радіє Геннадій. — Я поїхав в Одесу, щоб подякувати академікові Друзяку. Він зустрів мене біля свого під"їзду, запросив у квартиру. Душевна людина. Подарував свою книжку.
Рідні з недовірою ставляться до харчування Юшкалюка.
— Чужі люди слухають мене, а рідні — ні. Кажу дружині: у тебе ж варикоз, пороби компреси з оцту, попий води, а вона два рази зробила і все. Каже, не допомагає. То це ж треба хоч із півроку поробити! — засмучується.
Після зустрічі з академіком Геннадій Юшкалюк зателефонував, щоб спитати дозволу, чи може він додати у його книгу спостереження пацієнта. Друзяк не заперечив.
— У мене готовий текст на 120 сторінок, є макет, тільки немає грошей, щоб пустити у друк, — продовжує чоловік. — Я не лікар, я такий само хворий, як усі, і не хочу розбагатіти. Хочу, щоб була людям користь.
Коментарі