Хвороби суглобів і хребта лікують ортоплазмою

— Переохолодження, надмірні навантаження, стреси негативно впливають на опорно-руховий апарат. Від цього з'являються болі в спині, порушується робота рук і ніг, — говорить Сергій Петрик, ортопед-травматолог, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

— Виникає дискомфорт і хрускіт при згинанні колін. Розвиваються захворювання суглобів — остеохондроз, артроз, артрит. Не варто терпіти біль, від усіх цих недуг допомагає ортоплазма.

  Ортоплазма відновлює не лише уражену ­ділянку — оздоровлює ввесь суглоб, повертає здатність рухатися
Ортоплазма відновлює не лише уражену ­ділянку — оздоровлює ввесь суглоб, повертає здатність рухатися

Процедура триває пів години. Із вени хворого беруть необхідну кількість крові. У центрифузі з неї виділяють плазму, збагачену тромбоцитами. Її колють у хворий суглоб. Тромбоцити сприяють формуванню кровоносних судин в ушкодженій ділянці, покращують вироблення суглобної рідини, знімають запалення. Відновлюється не лише уражена ділянка — оздоровлюється весь суглоб, повертається здатність рухатися. Організм виліковується з мінімальним медичним втручанням, без сторонніх хімічних речовин.

Ортоплазму проводять у кілька етапів, з інтервалом 3–10 днів. Кількість введеної плазми й місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально. За тяжких форм захворювань через 8–10 місяців курс повторюють.

— Порівняно з іншими методами лікування, ортоплазма майже не має протипоказань. Власна плазма повністю сумісна з організмом хворого. Тому не провокує ускладнень, звикання чи алергій. Процедуру можна поєднувати з іншими видами лікування. Дозволена з 16 років. Ортоплазму також застосовують при ­подагрі, періартритах, міжхребцевих грижах, при уповільненому зрощенні переломів кісток, ушкодженнях зв'язок і м'язів.

У медцентрі "Ортомед Просперітас" надають широкий спектр послуг у сфері ортопедії, травматології та неврології. Тут можна пройти ультразвукову діагностику різних органів, тканин і систем. Приймають лікарі вищої категорії з багаторічним досвідом роботи. Тут займаються не тільки лікуванням, а й профілактикою та реабілітацією пацієнтів. До кожного — індивідуальний підхід. За потреби лікар може приїхати до хворого, проконсультувати й надати допомогу на місці.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: ortomed-prosperitas.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Хвороби суглобів і хребта лікують ортоплазмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути