8 квітня відпочивайте з піднятими ногами

Медичний гороскоп на КВІТЕНЬ

1–2 Уповільнюється виведення токсинів і шлаків із організму. Печінка гірше справлятиметься з очищенням крові. Обмежте прийом ліків. Відмовтеся від смажених й копчених страв.

3–5 Не відвідуйте стоматолога. Знеболювальні діятимуть погано. Слабшає пам'ять. Розсіюється увага. Частіше чергуйте розумову й фізичну працю. Висипайтеся.

6–7 Протипоказані операції на судинах. Виникатимуть ускладнення в роботі периферійної нервової системи. Можливе оніміння окремих ділянок тіла. Гуляйте на свіжому повітрі.

8–9 Бережіть стопи від травмування. Носіть зручне взуття. Не можна видаляти родимки й нарости на тілі. Проведіть профілактику серцево-судинних захворювань. Стимулюйте повноцінний відтік крові з вен. Відпочивайте з піднятими ногами.

10–12 Частіше турбуватиме головний біль. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Догляду потребуватиме чутлива шкіра обличчя. Не проводьте її глибокого очищення, не видаляйте вугрі. Запобігайте аварійних ситуацій на дорогах.

13–14 Відкладіть похід до мануального терапевта. Остерігайтеся падіння. Є небезпека зміщення хреб­ців. Не бажано проводити операції в ділянці горла. Вдало пройде лікування грибку.

15–17 Турбуватимуть старі травми суглобів і зв'язок. У цих місцях можуть виникати запалення й набряки. Частіше непокоїтимуть судоми. Потурбуйтеся про безпеку під час занять у басейні.

18–19 Реагуватимете на зміну атмосферного тиску. Загостриться вегето-судинна дистонія. Підвищена тривожність може порушити сон. Підтримуйте емоційну рівновагу.

20–22 Зменшуйте навантаження на серце. Не займайтеся у тре­нажерній залі. Не зловживайте тонізуючими напоями. Швидко втомлюватиметеся.

23–24 Протипоказані операції на органах черевної порожнини. Загострюються запальні захворювання кишечника. Дотримуйтеся призначеної дієти. Робити татуювання та проколи на тілі не можна. Викликатимуть нагноєння.

25–26 Тримайте ноги в теплі. Не сідайте на холодну поверхню. Не затримуйте сечовиділення. Можлива поява циститу. Слідкуйте за роботою нирок. Відкладіть операцію з видалення каменів із сечогінних шляхів.

27–28 Вагітним слід більше відпочивати. Підвищується небезпека передчасних пологів. Аборти в ці дні робити не можна. Стережіться харчових отруєнь.

29–30 Підвищується схильність до алергій. Виникатиме задишка при тривалій ходьбі. Астматики ­можуть переживати тривалі напади. Не варто підбирати нову косметику, фарбувати волосся. Не розпочинайте курс лікування.

Зараз ви читаєте новину «8 квітня відпочивайте з піднятими ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути