8 березня почніть дієту

Медичний гороскоп на березень

1–2.03 Може затруднитись сечовиділення. Погіршується водно-сольовий обмін. Сходіть у лазню чи сауну. Відмовтеся від сидячого способу життя.

3–4.03 Схильним до закрепів людям варто продумати раціон. Загострюється геморой. Відкладіть операції на репродуктивних органах. Лікування хвороб носоглотки пройде успішно.

5–6.03 Розпочніть заняття з корекції зору. Дайте очам відпочити від екранів і телевізорів. Читайте при денному освітленні. Надмірно різкі аромати можуть провокувати головний біль.

7–8.03 Відкладіть похід до мануального терапевта. Бережіть хребет від травм. Звертайтеся до стоматолога тільки в разі крайньої потреби. Ефективною буде дієта для схуднення.

9–11.03 Уникайте стресів. Можливі нервові зриви. Посилиться роздратованість. Можуть непокоїти безсоння та безпричинні страхи. Частіше турбуватимуть напади епілепсії та судоми іншої природи. Будьте обережні на воді.

12–13.03 Молодик. Не змінюйте звичного раціону. Відмовтеся від фарбування волосся. Не розпочинайте курсу лікування препаратами. Підвищується небезпека появи алергіїі.

14–16.03 Непокоїтиме головний біль. Можливі запаморочення. Стережіться травм голови. Займіться лікуванням хвороб органів видільної системи. Промивайте нирки. Не затримуйте сечовиділення.

17–18.03 Розпочніть регулярне обливання холодною водою. Відмовтеся від ін'єкцій і таблеток. За необхідності, зверніться до народної медицини. Не варто оперувати щитоподібну залозу.

19–21.03 Може з'явитися сухий кашель. Не напружуйте голосові зв'язки. Уникайте пасивного паління. Провітрюйте кімнату перед сном.

22–23.03 Загостряться захворювання печінки й жовчного міхура. Повільніше очищуватиметься кров. Відмовтеся від гострих приправ і соусів. Вживайте пісну їжу. Залишайтеся тверезими. Не допускайте передозування ліків.

24–25.03 Швидше втомлюватиметеся. Розсіюється увага. Повноцінно спіть. Додаткового догляду потребуватиме волосся. Скористайтеся бальзамами й масками. Не стрижіться.

26–27.03 Утримайтесь від переїдання, бо наберете вагу. Запобігайте розвитку застійних явищ. Більше рухайтеся. Планувати поповнення родини не час.

28–29.03 Місяць уповні. Захищайте очі від яскравого освітлення. Тривале перебування в гарячій воді або сауні шкідливе. Загострюються серцево-судинні захворювання. Не переїдайте.

30–31.03 Відкладіть очищення кишечника. Їжте частіше малими порціями. Видаліть мозолі та врослі нігті на ногах. Походіть босими. Це покращить самопочуття.

Зараз ви читаєте новину «8 березня почніть дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути