Ексклюзиви

26 вересня погіршиться епідемічна обстановка

Медичний гороскоп на вересень

1–3 Не перевантажуйте шлунка. Лікуйте сколіоз. Стежте за поставою. Спіть на зручній постелі. Візит до стоматолога пройде вдало. Підвищується кровоточивість ясен.

4–5 Організм реагуватиме на зміну атмосферного тиску. Хворим на стенокардію треба стежити за самопочуттям. Не вживайте тонізуючих препаратів і напоїв. Частіше робіть перерви під час роботи за комп'ютером.

6–7 Молодик. Очистіть кишківник. Корисними будуть лікувальні клізми. Відвідайте мануального терапевта. Видалення мозолів на ногах пройде вдало.

8–9 Захистіть шкіру від шкідливих впливів. Видалення вугрів довірте косметологу. Завітайте до лазні чи сауни. Не допускайте знежирення шкіри рук. Можливі тріщини. Погіршиться стан урологічних хворих.

10–11 Запобігайте небажаній вагітності та захворюванням, що передаються статевим шляхом. Не робіть абортів та операцій на статевих органах. Перевіряйте термін придатності продуктів.

12–14 Остерігайтеся тварин. Вони можуть спричинити серйозні ушкодження. Добре обробляйте поверхню рани. Є небезпека інфікування. У хворих можливе підвищення температури.

15–16 Не плануйте тривалих походів. Зменшіть інтенсивність тренувань. Життєвий тонус знижується. Погіршується пам'ять. Повноцінно відпочивайте. Зростає ламкість кісток.

17–18 Зменшується рухливість кінцівок. Частішають судоми. Розпочніть заняття з відновлення гнучкості суглобів. Прийміть заспокійливе. Уникайте стресів. Допоможе тепла ванна перед сном.

19–20 Місяць у повні. Не фарбуйте волосся. Не розпочинайте курсу лікування. Зростає небезпека алергій. Можлива поява висипів.

21–23 Турбуватиме головний біль. Мозок відчуватиме кисневе голодування. Можливі запаморочення. Не допускайте травмування голови. Лікуйте видільну систему. Промивайте нирки. Пийте чисту воду між прийомами їжі.

24–25 Загостряться легеневі хвороби. Лікуйте застуду. Позбавтеся сухого кашлю. Зігрівайтеся після перебування на холоді. Не робіть операцій на горлі. Відкладіть відвідання перукарні.

26–28 Починайте день дихальною гімнастикою. Більше часу проведіть на свіжому повітрі. Погіршується епідемічна обстановка. Остерігайтеся грипу. Відмініть спортивні заняття. Є ризик травмування. Не носіть важких речей.

29–30 Влаштуйте розвантажувальні дні. Шлаки повільно виводитимуться. Можливі симптоми отруєння. Прискорюється утворення каменів у сечовивідних шляхах.

Зараз ви читаєте новину «26 вересня погіршиться епідемічна обстановка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути