Ексклюзиви

20 травня можете отруїтись

Медичний гороскоп на травень

1–2 Використовуйте підживлювальні маски для пружності шкіри обличчя. Захистіть руки від впливу води та мийних засобів. Не стрижіть і не фарбуйте волосся. Результати не задовольнять.

3–4 Підвищується ламкість судин. Може виникати носова кровотеча. Не розпочинайте курсу внутрішньовенних ін'єкцій. Загострюється артрит. Є ризик утворення тромбів. Яскравіше проявлятиметься алергія на препарати.

5–7 Відкладіть операції на стопах. Частіше давайте відпочинок ногам. Носіть зручне взуття. Прийміть ванну. Спрацює дієта, спрямована на зменшення ваги. Обмежуйтеся в їжі, але не голодуйте.

8–9 Непокоїтиме головний біль. Знижується працездатність. Віддавайте перевагу фізичній роботі. Відпочивайте наприкінці дня. Проведіть профілактику захворювань органів видільної системи.

10–12 Молодик. Не перена­пружуй­те голосових зв'язок. Відкладіть операції на горлі. Загострюються захворювання щитоподібної залози. Не приймайте гормональні.

13–14 Стимулюйте повноцінну вентиляцію легень. Розвивайте гнучкість суглобів. Більше ходіть. Розпочніть курс масажу м'язів плечового пояса. Корисне буде плавання.

15–17 Пийте більше води. Не допускайте зневоднення. Відмовтеся від пересолених страв. Буде легко завагітніти.

18–19 Стежте за артеріальним тиском. Збільшується кількість інфарктів. Знижуйте фізичні навантаження. Протипоказані хірургічні операції.

20–21 Уваги потребуватиме система травлення. Загострюється геморой. Запобігайте розвиткові закрепів. Не відправляйтеся в далеку подорож. Акліматизація проходитиме важко. Бережіться харчових отруєнь. Не пийте сирої води з відкритих джерел.

22–23 Нервове перенапруження може викликати психосоматичні розлади. Тривожність порушить сон. Організм погано протистоятиме вірусам. Відкладіть початок нового курсу лікування.

24–25 Частіше непокоїтимуть судоми. Погіршиться рухливість суглобів. Потурбуйтеся про безпеку в басейні. Уповільнюється перистальтика кишок. Їжте частіше малими порціями. Не ігноруйте болі в ділянці апендикса.

26–27 Місяць уповні. Не допускайте утворення застійних явищ у бронхах і легенях. Лікуйте застуду. Можуть розвинутися пневмонії й отити.

28–29 Різкі рухи тулуба можуть призвести до зміщення хребців у попереку, защемлення нервових закінчень. Не носіть важкого. Турбуватимуть ревматичні болі. Не відвідуйте стоматолога.

30–31 Знижується гострота зору. Добре освітлюйте робоче місце. Замініть відпочинок біля монітора на прогулянку. Не читайте лежачи. Частіше робіть перерви. Оперувати очі не можна.

Зараз ви читаєте новину «20 травня можете отруїтись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути