Ексклюзиви

13 липня остерігайтеся отруєнь

Медичний гороскоп на липень

1–3 Судини стають вразливі й ламкі. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Фізичне перевантаження може спровокувати крововиливи. Частіше турбуватимуть мігрені.

4–5 Не вживайте холодних напоїв. Відкладіть операції на щитоподібній залозі та носоглотці. Розпочніть лікування органів репродуктивної системи.

6–8 Побільшає застуд. Зміцніть імунітет. Остерігайтеся під час тренувань. Погіршується еластичність тканин. Можливі пошкодження суглобів. Не піднімайте важких речей.

9–10 Молодик. Знижується працездатність. Пильнуйте за кермом. Не допускайте загострення виразки шлунка. Відмовтеся від гострих страв та алкоголю. Не розпочинайте нового курсу лікування.

11–12 Займіться очима. Підберіть окуляри. Робіть загальнозміцнюючі процедури. Корисною буде сауна. Регулярно займайтеся спортом. Не засиджуйтеся перед монітором.

13–15 Готуйте тільки зі свіжих продуктів. Не купуйте пиріжків на вулиці. Остерігайтеся харчових отруєнь. Уповільнюється перистальтика кишок. Не провокуйте закрепів. Видалення мозолів і родимок пройде вдало.

16–17 Загострюються хвороби нирок і сечового міхура. Відкладіть операції на цих органах. Не робіть пірсинг і не проколюйте вуха. Важко проходитимуть критичні дні.

18–19 Зростає кількість недуг, що передаються статевим шляхом. Не допускайте випадкових зв'язків. Не можна робити аборт. Влаштуйте генеральне прибирання в домі. Провітрюйте.

20–21 Проблемна шкіра потребуватиме уваги. Не експериментуйте з косметичними препаратами. Можлива алергія. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

22–23 Слідкуйте за поставою. Обирайте зручне положення для спини під час роботи та сну. Відкладіть візит до стоматолога чи мануального терапевта. Повноцінно харчуйтеся.

24–25 Місяць у повні. Підтримки потребуватиме нервова система. Складно стримувати емоції. Можуть непокоїти тривожні сни. Раніше лягайте спати.

26–27 Менше їжте й більше пийте. Перед сном приймайте ванну. Зробіть ванночки для ніг і промасажуйте стопи. Носіть зручне взуття. Походіть босоніж.

28–30 Непокоїтиме варикоз, є загроза виникнення тромбів. Небезпечно робити операції на кровоносних судинах. Наркоз переноситиметься важко. Відкладіть початок курсу ін'єкцій.

31 Не видаляйте родимки. Зростає ризик ускладнень. Бережіть очі від травм. Не час підбирати окуляри. Зараз легко схуднути. Сходіть до косметолога.

Зараз ви читаєте новину «13 липня остерігайтеся отруєнь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути