10 листопада погіршиться епідемічна обстановка

Медичний гороскоп на листопад

1 Загостряться хвороби кишково-шлункового тракту. Не змінюйте харчування. Масаж стоп підвищить тонус. Походіть босоніж.

2–3 Уникайте контакту з їдкими речовинами. Не розпочинайте курсу лікування. Можливі набряки. Підтримайте роботу нирок.

4–5 Молодик. Остерігайтеся зараження грибком. Погіршиться самопочуття сердечників. Перевантаження спровокують аритмії. Зменшіть інтенсивність тренувань.

6–7 Більше рухайтеся. Від екстремальних видів спорту краще відмовитися. Зростає ризик травмування. Можливі переломи і струс мозку.

8–9 Гірше почуватимуться хворі на радикуліт. Бережіть спину. Нігті стають ламкі. Робіть сольові ванночки. Фарбувати волосся не можна. Відкладіть на тиждень прийом у стоматолога.

10–11 Найскладніші дні місяця. Погіршується епідемічна обстановка. Уникайте людних місць. Підтримайте імунітет. Почастішають ураження струмом. Не користуйтеся зіпсованою технікою.

12–14 Турбуватиме варикоз. Попереджайте розвиток набряків. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Можливі носові кровотечі. Відкладіть початок курсу ін'єкцій.

15–16 Падає гострота зору. Працюйте при достатньому освітленні. Не сидіть вечорами біля телевізора. Від тривожності допоможе заспокійливе.

17–19 Місяць у повні. Розпочніть загартовування. Багато рухайтеся. Не переїдайте й не перевантажуйтесь. Гіпертонікам треба слідкувати за самопочуттям.

20–21 Ускладнюється епідемічна обстановка. Відмовтеся від тонізуючих препаратів. Більше відпочивайте. Загострюватимуться хвороби дихальної системи.

22–24 Займіться водними видами спорту. Сходіть до сауни. Стимулюйте потовиділення. Успішно пройде видалення мозолів і врослих нігтів на ногах.

25–26 Погіршується капілярне кровопостачання. Можливі проблеми з пам'яттю. Більше ходіть. Приймайте теплі ванни. Рухливість кінцівок відновиться.

27–28 ­Покращіть харчування. Хворі на виразку шлунка мають дотримуватися дієти. Займіться профілактикою карієсу. Не допускайте зневоднення.

29–30 Вразливою буде печінка. Не вживайте алкоголь і не переїдайте. Віддайте перевагу вареним і печеним стравам. Запобігайте травмуванню суглобів ніг. Не допускайте застійних явищ у легенях.

Зараз ви читаєте новину «10 листопада погіршиться епідемічна обстановка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути