середа, 23 травня 2012 17:14

Знайомитися для тривалих стосунків краще на виставках чи весіллях

У столичний жіночий клуб особистого розвитку City lady звертаються жінки віком від 20 до 55 років. Більша частина — самотні, що мають на меті створити сім'ю, є і ті, що прагнуть вдосконалити сімейне життя, або перевести стосунки з чоловіком на більш високий рівень.

Автор: Фото: Христина Глушкіна
  Чарівні клієнтки жіночого клубу
Чарівні клієнтки жіночого клубу

Киянці Карині Остаповій - 25 років, у неї вільні стосунки з хлопцем. Переживає через те, що він не телефонує, хоче, щоб від нього також йшла ініціатива, але як цього досягти - не знає.

Столичний психолог, директор центру City lady Іван Сторчак каже, що головне в особистому житті - партнерство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Любов - на сходинку менше, ніж кохання", - Олексій КАЙДА

"Одна моя клієнтка п'ять років переживала розрив із коханим, ніяк не наважувалася зробити дзвінок. Мучилася. Врешті-решт вийшла заміж за іншого, хоча так і не змогла забути попереднього. Жінка, як і чоловік, має робити перший крок. Вона може зателефонувати і перший, і другий, і третій рази. Тільки не поспіль, а робити інтервали, хоча б з тиждень. Щоб викликати інтерес у чоловіка, жінка має телефонувати рідше і налаштувати себе так, що нічого страшного не відбудеться, якщо він піде", - зазначив він.

Автор: Фото: Христина Глушкіна
  Іван Сторчак розповідає де і як слід ловити свою долю
Іван Сторчак розповідає де і як слід ловити свою долю

Головне, стверджує Сторчак, не бути залежною.

"Можна вдатися до хитрощів. Клієнтки пишуть sms: "Пєтя, зустрінемось, як і домовлялись". При тому, що хлопця звуть Сергій і вони ні про що не домовлялися. Якщо йому дівчина байдужа, то реакції не буде ніякої. А якщо ні, то зацікавиться. Іще дієва смс, коли щойно обмінялися телефонами, і вона не наважується зателефонувати: "Я тебе кохаю. Цьом." А наступного дня можна зателефонувати і сказати, що то було мамі, або сестра бавилася з телефоном. Кілька моїх клієнток випробували ці прийоми. Кажуть, що потім ходили з цими чоловіками на побачення", - стверджує психолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохання українського скінхеда і африканки покажуть у кіно

Жінки проходять два типи курсів.

Автор: Фото: Христина Глушкіна
  Сімейні стосунки потребують особливого партнерства
Сімейні стосунки потребують особливого партнерства

Перший — як знайти кохання і побудувати сімейні стосунки, другий — як правильно поводитися з чоловіком, відчувати, розуміти його від першого знайомства до тривалих стосунків у шлюбі.

"Часто плутають кохання із закоханістю. Кохання — глибоке відчуття людини на емоційному рівні, а закоханість — поверхневе, коли подобається картинка, зовнішня оболонка. Знайомство з 2-метровим брюнетом, блакитні яскраві очі, красива посмішка, похід в кіно, квіти, красива машина, потім секс. Все це викликає захоплення. І часто жінки до цієї картинки домальовують риси, якими має бути наділений їх чоловік, замість того, щоб побачити того, хто поруч. З часом здається, що почуття стали сильнішими, але при цьому може бути, що жінка кохає неіснуючого чоловіка і починаються скандали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які наслідки для вас мало кохання?

До того, як розпочати стосунки із кимось, треба визначити для себе, якими рисами має бути наділений майбутній чоловік.

"Найкращі місця для знайомства — вершина гори, підводна печера. За таких умов видно здоров'я, бо слабаки на гору не задеруться і глибоко не пірнають; гроші - спорядження недешеве. Якщо серйозно, то найкращі місця — виставка витворів мистецтва, природа, або весілля знайомих. В такі моменти люди розкриваються, розслабляються і краще відчувають одне одного".

Зараз ви читаєте новину «Знайомитися для тривалих стосунків краще на виставках чи весіллях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути