четвер, 13 жовтня 2011 16:20

Які наслідки для вас мало кохання?

 

Всесвітня організація охорони здоров'я внесла кохання до реєстру психічних захворювань у пункт "Розлад звичок і захоплень". Учені поставили його в одному ряду після алкоголізму, ігроманії, токсикоманії, клептоманії. Перерахували симптоми: нав'язливі думки, різкі перепади настрою, завищене почуття власної гідності, жалість до себе, безсоння, переривчастий сон; необдумані імпульсивні вчинки; перепади артеріального тиску, головний біль, алергічні реакції; синдром нав'язливої ідеї.

Ми запитали у читачів: які наслідки для вас мало кохання?

При зустрічі з коханою по тілі бігали мурашки. Серце ставало наче скажене. Думав, що от-от знепритомнію. Краще було б, якби любов не затьмарювала розум. Щоб людина, навіть кохаючи, могла повністю тверезо мислити. Я ж - не можу. Інакше не допустив би такої різниці у віці - їй усього 16.

Андрій КУЗІВ, 23 роки, інженер-проектувальник, Львів

Сусідка кинулася з четвертого поверху, бо посварилася з коханим. Лишилася жива. Пролежала зі спицями в ногах півроку. Так кохала того хлопця, а він до неї тільки раз прийшов. Приніс гвоздики і сказав, що кидає її, бо не хоче, щоб вона до нього звикала. Ніхто не вартий чужого життя, а любов забирає їх найбільше.

Ольга ТКАЧЕНКО, 55 років, бухгалтер, Харків

Моя любов має чудовий наслідок - двоє прекрасних діток. Відчуття, коли ти кохаєш, подібне на смак справжнього шоколаду: і солодко, і гірко.

Іван ШТУРКО, 27 років, підприємець, Івано-Франківськ

Схудла на 5 кілограмів. Важко було залишатися самій і розуміти, що коханий ніколи не буде зі мною. Постійно плакала.

Альона ВОЛОШИНА, 25 років, дизайнер, Дніпропетровськ

Самовдосконалювався, розвивався, досягав нових висот у справах, кар'єрі, спорті, зовнішньому вигляді. Наприклад, років у 17 пішов у тренажерний зал, бо дівчина, яку кохав, вважала мене занадто худим. У 20 - дали відчути, що я мало заробляю і ходити пішки вже не круто. Зайнявся бізнесом, купив авто. Стусани дуже важливі, якщо робити з них правильні висновки.

Ігор СИВЕРИН, 23 роки, керівник інтернет-проекту, Дніпропетровськ

Два роки кохав одну дівчину, але вона була байдужа до мене. Внутрішній стан був такий, що якби дали крила, то злетів би в небо. Величезний притік енергії, постійно хотілося творити. Навіть вірші почав писати, хоча до того сміявся з таких. Пізніше все змінилося на неприязнь до тієї дівчини. Вчимося в одному університеті, але навіть бачити її не хочу.

Станіслав СИРОВАЦЬКИЙ, 20 років, студент, Донецьк

У 15 років наковталася таблеток після того, як мене кинув хлопець. Добре, що таблетки були від підшлункової залози, мене вирвало і все обійшлося. В родині навіть ніхто не помітив. Потім із цим хлопцем ще два роки зустрічалися, сама кинула. Його посадили у в'язницю за крадіжку. Як подумаю, що могла вкоротити віку собі через того придурка, аж соромно стає.

Тетяна МОСКАЛЕНКО, 32 роки, менеджер із продажу, Київ

Зустрічаюся з дівчиною максимум двічі, щоб переспати - і все. Не хочу серйозних стосунків. Кохання залишило глибоку рану.

Роман МЕЛЬНИК, 22 роки, студент, Львів

Із восьмого класу була закохана в молодого вчителя-фізика. Ніколи не цікавив цей предмет, але, щоб йому сподобатися, готувалася до кожного уроку. Навіть попросила батьків, щоб найняли мені репетитора. В результаті - ходила на всі олімпіади, вступила до престижного вузу. Про фізика давно забула, але якби не він, не стала б тією, ким є зараз.

Наталія ОСАДЧА, 29 років, тестувальник-програміст, Київ

Втратила всіх друзів, бо хлопець, якого я кохала, ображався, якщо я з кимось говорила, усміхалася комусь. Скандалив, якщо хтось на мене дивився. Ревнував навіть до троюрідного брата, бо в того була класна фігура.

Олена МАСЛЯК, 20 років, студентка, Львів

Зараз ви читаєте новину «Які наслідки для вас мало кохання?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути