вівторок, 08 травня 2012 13:36

Головне правило у боротьбі за чоловіка – "ніяких правил"
10

Фото: Катерина Кравченко. ФОТО: vk.com

Катерина Кравченко з міста Умань на Черкащині брала участь у трьох весільних шоу на телебаченні. Дівчина погодилася розповісти кореспонденту Gazeta.ua як знайти коханого чоловіка і не втратити себе у великому колі суперниць.

Кохану людину можна зустріти будь де! Варто розуміти одну річ, усі люди яких ми зустрічаємо, є просто людьми до тих пір, поки ми не готові закохатися. Просто одному єдиному чоловікові якось пощастить з'явитися у потрібний час у потрібному місці і стати тією самою людиною, яку я вирішу покохати. Тобто, насправді можна покохати будь-кого.  Головне – готовність любити і бути разом.

Гарні стосунки завжди складно будувати і суперниці тут ні до чого. Хіба що, вони трішки стимулюють, тримають тебе у тонусі. Все залежить від бажання та почуттів. Якщо є і те і інше то є всі шанси створити нереально гарні стосунки, якщо ж немає то і часу гаяти не варто.

Головне правило у боротьбі за чоловіка  – ніяких правил! Усе потрібно відчувати інтуїтивно і рухатися до своєї мети, використовуючи усі свої здібності. Як то кажуть, маневрувати на високому рівні.

Не потрібно доводити, що саме ти найкраща, коли навколо багато дівчат. Це й так очевидно.  Справа не в тім, якою тебе вважає чоловік. А в тім, як ти сама себе почуваєш поруч з іншими суперницями, як ставишся до себе. Якщо у тебе є комплекси то навкруги буде таке відчуття, що усі інші дівчата кращі і усі вони є тобі гідними суперницями. Хлопець завжди відчуває, коли дівчина не впевнена у собі, і часто втрачає через це повагу до неї! Адже,  якщо вона сама себе не любить то і йому буде її складно полюбити. Якщо ж ти знаєш, чого варта і впевнена у собі – чоловікові це сподобається. Головне не перебільшувати своїх здібностей і бути максимально адекватною щодо своєї самооцінки. Понти давно не в моді, щастя у простоті.

Поняття "стерви" в українському менталітеті порівнюється з самовпевненою, хитрою, наглою та частіше за все успішною жінкою. Вона знає чого хоче і йде до своєї мети за будь-яку ціну. Якщо шукати ці риси в мені – то "так", я погоджуюся з деякими частинами цього визначення. Я знаю чого хочу і знаю як цього досягати, я хитра та впевнена у собі. Дуже багато людей піднімали галас навколо моєї персони, думаючи, що цим вони мені роблять гірше, проте як сказав у одному з інтерв'ю Максим Чмерковський: "Доки про мене говорять погано – я впевнений, що усе роблю правильно", і я з ним абсолютно погоджуюся! Стервою бути не складно, просто ти завжди знаходишся на межі двох полюсів – з одного боку тебе ненавидять, а з іншого захоплюються тобою та наслідують. Я гадаю, що це ідеальне співвідношення, головне аби не було байдужих.

Щоб завжди почуватися привабливою, жінці потрібно любити себе та сприймати такою якою ти є геть усю до мізинчиків! І ніколи, НІКОЛИ не порівнювати себе ні з ким!!! Кожна з нас унікальна і неповторна! Адже почуття "прекрасного" у кожного своє, тож нехай усі рівняються на мене і на моє бачення привабливості, а не я на когось з його "викривленою уявою"!

Зараз ви читаєте новину «Головне правило у боротьбі за чоловіка – "ніяких правил"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути