понеділок, 14 травня 2012 12:10

Жінці для реалізації ідеї достатньо двох років, а чоловіку потрібно 7

Чотири успішні жінки – Лада Лузіна, Маргарита Січкар, Ірина Рай та Діана Щербинська – поділились рецептами свого успіху на дискурсі "Жінка і карєра: як знайти баланс і гармонію?" в УНІАН. Його організувала лабораторія "Зроби себе сам". Модератором зустрічі виступив автор методу "геній-терапія" 42-річний письменник Валентин Бадрак.

Присутні на зустрічі українки могли почути універсальні поради від кожної зіркової жінки.

  Ірина Рай
Ірина Рай

Ірина Рай, психолог і авторка книги "Хочеш жити в раю – стань богинею", матір 4 дітей, рекомендує знайти коханого чоловіка, не ставлячи обмежень.

"Скоро буде Євро-2012, не пропустіть цієї нагоди познайомитися з іноземцем, - каже Ірина. - Мій другий чоловік – іноземець, коли ми з ним зустрілись я навіть англійської не знала".

На думку Ірини, українським жінкам потрібно відпочивати на роботі, а працювати вдома. Більше уваги приділяти стосунками, тоді навіть через багато років спільного життя чоловік знатиме, чим вас здивувати.

Зазвичай на подібні тренінги "Як бути успішним?" 90% ходить жінок, і лише 10% - чоловіків. Саме ці чоловіки, вважає Ірина Рай, стають мільйонерами.

  Маргарита Січкар
Маргарита Січкар

"Бізнес можна робити і на спілкуванні, - ділиться власним досвідом Маргарита Січкар, 43 роки, матір трьох дітей, яка, крім ресторанного бізнесу, із задоволенням реалізує благодійні проекти. - Я отримую величезне задоволення від того, що знайомлю людей для вирішення їхніх бізнес питань. У результаті: виконуються найсміливіші проекти, і я ще за це отримую комісію. Я - комунікатор".

Маргарита вважає, що потрібно знайомитися з оточуючими усюди. Навіть у літаку, де вона під час польоту встигає обмінятися як мінімум з пятьма новими знайомими візитками.

"Я хочу зробити подарунок нашим депутатам Верховної Ради – перевидати книгу Гюго "Відкинуті", де найголовніші думки будуть виділені курсивом, щоб наші зайняті обранці змогли вловити суть твору. Також в цій книзі буде дві мовні версії: російська та французька. І до речі, у 2016 році я маю намір балотуватись у київську мерію".

- Ми вас підтримаємо! - пролунало з залу.

Січкар радить молодим жінкам – любити себе і раціонально використовувати свій час. Вона працює з 10 до 18, а інший час витрачає на себе та дітей. До того ж, на її думку, не варто підтримувати стосунки з чоловіком, який не вірить у свою жінку та її ідеї.

  Лада Лузіна
Лада Лузіна

Її підтримує Лада Лузіна, 39 років, авторка 17 книг, в тому числі "Київські відьми":

"Як на мене, головний критерій вибору чоловіка – це комфортність. Ми ж не вибираємо собі взуття на 2 розміри менше, але у стосунках з чоловіками ми готові терпіти, прогинатися, жертвувати особистими інтересами. Мені комфортно, коли мене няньчать. Я обрала для себе чоловіка, який є для мене і тато, і мама".

Лада вважає, що заміж жінка має входити після 30, щоб встигнути набратися життєвого досвіду. Головним принципом успіху для неї є вміти рахувати усі соціальні формули щастя від себе, від власних інтересів та веління серця.

"Моя формула щастя – знати, чого хочеш і робити, що хочеш. Ніколи не писала задля вигоди та не боялась змінювати професію. Я отримала унікальний досвід скандальної журналістки, реставратора, літературного критика – і тепер ці вміння допомагають мені у письменництві".

  Діана Щербанська
Діана Щербанська

"Це точно, - продовжує Діана Щербанська, - варто робити те, від чого "пре". Від роботи треба отримувати оргазм, а інше – делегувати".

На думку Діани, жінка повинна отримувати енну кількість кайфа за хвилину. І пояснює присутнім молодим слухачкам:

"У жінки материнське ставлення до бізнесу, вона може його підняти і відпустити (продати), зайнятися чимось новим. Як в дитину – вкладається і відпускає. Жінці для реалізації ідеї достатньо 2 років, а чоловіку – 7. При цьому жінка може швидко переключитися на новий вид діяльності, тоді як чоловіку може сподобатися будувати сильну бізнес-імперію".

Зараз ви читаєте новину «Жінці для реалізації ідеї достатньо двох років, а чоловіку потрібно 7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути