Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 15:45

Бути гарною після народження дитини не обов'язково

Бути гарною після народження дитини не обов'язково
Коли чоловік і жінка уже разом, і народилася дитина, по суті краса вже не потрібна

Коли народжується дитина, чоловік може почувати себе третім зайвим. Про це зазначив сімейний психолог Вадим Уркаєв.

"Чоловікам теж важко, не тільки жінкам. Генетично чоловік бажає отримати якомога більше самок. Привабив, запліднив і втік до іншої. Жінка ж має втримати чоловіка, щоб він забезпечував її і дитину. Точиться постійна війна між статями. Це не тільки у ссавців, у комах так само. Коли павуки зваблюють самиць, роблять їм подарунки – скатують шарики з їжі. Хто принесе найбільше, тому павучиха й віддається. А їжу ж важко добути. То вони загортають всякий непотріб в той шарик. Запліднивши — тікають.

У людей зв'язок між жінкою і чоловіком забезпечується гормонами – окситоцином і пролактином. Кохання – дуже важлива штука. Без нього сім'ю важко збудувати. Закоханий чоловік більш сентиментальний, ніж закохана жінка. У них активно виділяється пролактин, який позитивно впливає на інтелект і він є більш успішним у добуванні ресурсів. Якщо цей гормон не виділяється у чоловіка в потрібній кількості, він відчуває себе третім зайвим і може ревнувати до дитини", - зазначив психолог.

Також він зауважив, що бути гарною після народження дитини за законами природи не обов'язково.

"Функція жіночої вроди – привабити чоловіка, щоб він хотів її. Коли чоловік і жінка уже разом і досягли того, для чого вони власне разом – народилася дитина, по суті краса вже не потрібна. Це суспільство вимагає від жінки завжди бути гарною, мати струнке тіло. Краса добре продається. В соціумі цінують гарних жінок. Їх краще беруть на роботу, їм поступаються місцем у транспорті, за ними впадають, роблять компліменти, подарунки. У природі все не так. У диких племен, які не відійшли від природи, до відвислих грудей нормально ставляться", - додав Уркаєв.

Зараз ви читаєте новину «Бути гарною після народження дитини не обов'язково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути