понеділок, 03 вересня 2018 01:35

Жертовність і сором'язливість: топ-5 жіночих рис, які дратують чоловіків

Жертовність і сором'язливість: топ-5 жіночих рис, які дратують чоловіків
Чоловіків дратують відповідальні жінки Фото: garmonya.in.ua

Часто жінки вважають деякі з рис свого характеру позитивними. Проте, чоловіків вони надзвичайно сильно дратують. Жінка хоче зробити якнайкраще, а виходить, що її партнер це зовсім не оцінив.

Які ж із рис характеру тендітної половини людства дратують чоловіків розповідає Cosmopolitan.

Акуратність

Дівчатка з раннього дитинства привчають себе бути акуратними, мати всюди порядок. Вважають, що їх майбутній чоловік обов'язково це оцінить. Та йому, на жаль, байдуже до того, чи всі речі у її шафі акуратно складені, чи її трусики розкладені за кольором тощо. Головне, аби ніхто не сунув носа до його царства хаосу.

Турботливість

В основі цієї риси – материнський інстинкт. Тому часто чоловіки змушені змиритися з турболивим ставленням до себе своє партнерки. Їй обов'язково потрібно когось нагодувати, обігріти, приголубити та полікувати від застуди. Насправді у кожного чоловіка є мама, яка все це і без того хоч раз на тиждень зробить. Сильній половині людства така турбота здається нудною, часто й дратує.

Відповідальність

Відповідальна жінка ніколи нічого не забуває, завжди виконує свої обіцянки. До неї притягуються чоловіки з протилежною до відповідальності рисою характеру. Здається, з них мала б бути ідеальна пара. Але… Чоловіки тікають від таких жінок, підтягаючи штанці на ходу.

Сором'язливість

На початку стосунків сором'язлива дівчина здається чоловікам дуже милою. Проте, через кілька місяців це починає дратувати. Секс в темряві і під трьома покривалами – зовсім не та історія, яку хочеться повторювати знову і знову.

Жертовність

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як нестабільні романтичні стосунки впливають на психіку

Чоловіки не люблять жінок, які звикли жертвувати собою заради інших. Вони не знають, що робити з такою партнеркою. Чоловіки відчувають відповідальність за таке ставлення до себе і це їх часто гнітить. Тому й уникають стосунків з подібною жінкою. Відчуття боргу не для них.

Американці Джессі Тобер та Кейсі Донован освідчилися один одному в Діснейленді, що в Каліфорнії. Сталося це 20 серпня, коли пара відправилась на прогулянку

Зараз ви читаєте новину «Жертовність і сором'язливість: топ-5 жіночих рис, які дратують чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути