Ексклюзиви
неділя, 24 червня 2007 17:00

У магазині взуття дарують шкіряні рукавички

У підвалі столичного супермаркету "Новий" на вул. Золотоустівській, 44/22 відкрили магазин "Фабрика взуття".

— Раз на тиждень завозять невеликі партії товару. Наприкінці місяця майже повністю змінюємо асортимент, — каже продавщиця Світлана Лисак, 40 років.

Взуття здебільшого вітчизняне — з дніпропетровських та запорізьких фабрик. Є моделі спільного виробництва Росії та Італії.

У першій залі продають дитяче взуття. Яскраві босоніжки для дівчат коштують 75–131 грн. Для хлопчиків — по 78–126 грн. У цій самій залі продають дуже яскраві — жовті, малинові, зелені, червоні — жіночі шкіряні рукавички по 149 грн. За таку покупку магазин дарує ще одну пару.

Праворуч — дві просторі зали з жіночим взуттям. Босоніжки фірми "Інблу" коштують 112 грн. Ліворуч — ще дві зали: там чоловіче взуття та сумки.

— У нас усі вироби натуральні, — розповідає про взуття для жінок Лисак. — Зі звичайної та пресованої шкіри. Є кілька вечірніх моделей із замші.

У магазині кажуть, що на все взуття дають сезонну гарантію на місяць.

Ірина Фіалко, 22 роки, працює поряд із цією крамницею.

— Щойно магазин відкрився, я купила чоловіку літні мокасини, — розповідає жінка. — Ціни там справді значно нижчі, ніж в інших. За кілька днів мокасини просто розлізлися по швах! Нам повернули гроші, хоч і з кислими обличчями, — додає Ірина. Собі вона в цьому магазині купила черевики. Носить їх другий місяць.

Зараз ви читаєте новину «У магазині взуття дарують шкіряні рукавички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути