Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2007 15:12

У Краків їдуть по дешеві речі

Напередодні католицького Різдва магазини в польських містах розпродують осінній та зимовий одяг. Трапляються знижки до 50%. Білизну й літні речі відпускають за третину ціни.

Сестри 21-річна Марина та 24-річна Наталка Грищенки з Луцька двічі на рік їздять до Польщі "на закупи". Беруть одяг у торгових комплексах "Галерея краківська", "М1" і крамничках на вул. Флоріанській у Кракові. Живуть у знайомих українських студентів на вул. Піастівській.

— Верхній одяг і взуття в Україні не купуємо принципово, — каже Наталка. — У Польщі він мало не удвічі дешевший і якісніший. Якби не черги на кордонах, можна було би їздити у сусідню країну частіше.

У "Галереї краківській" дівчата купили по три светри марок "Каліопе" і "Терранова". Ангоркова кофта коштує 19,90 злотого, це майже 40 грн. Два інші молодіжні светри їм продали за 30 грн. Дві сорочки і блуза з етнічними мотивами у магазині фірми "Кастро" обійшлися українкам у 225 грн. Штани "Наф-наф" купували за 150.

Марина Грищенко купила дві пари кедів марки "Канверс" по 54 злотих (понад 100 грн) у торговому комплексі "М1". Взуття продавали зі значною знижкою, бо залишилися маленькі розміри. А так пара "Канверс" коштує від 110 злотих.

— У кошиках з уціненою білизною копирсаються навіть заможні поляки, — зауважують дівчата. — Можна добре зекономити, накупивши футболок, синтетичних гольфів — від 8 до 20 гривень.

Магазини польського одягу "НьюМен", "Вістулія" й "Орнатіс" знижують ціни лише перед Різдвом. У фірмовому магазині при фабриці "Вістулія" у Кракові можна сподіватися на 10% знижку.

Зараз ви читаєте новину «У Краків їдуть по дешеві речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути