вівторок, 10 липня 2007 18:48

У Києві з"явилася нова мережа магазинів косметики

У Києві відкрилася російська мережа магазинів "Арбат Престиж". Там продають парфуми й косметику, однак нема побутової хімії. У Росії мережа працює з 1989 року. Там до цих магазинів вишиковуються черги, кажуть продавці.

— У магазині біля метро Золоті Ворота мені сподобалися "тест-стенди". На столиках перед дзеркалом викладені помади, тіні, туш, лаки. Усім можна фарбуватися безплатно. Так вибрати косметику набагато легше, — розповідає 23-річна киянка Наталія Дідченко.

У 14 магазинах мережі при першій покупці на будь-яку суму видають дисконтну картку. Вона дає знижки від 1 до 30% залежно від ціни покупки.

— Скупилася в "Арбаті", що в "Мегамаркеті" на Шулявці, на 150 гривень. Купила олівці для очей і кілька помад. У подарунок отримала журнал, шампунь та набір: туалетна вода й дезодорант, — ділиться 43-річна киянка Тетяна Вариненко.

За покупку від 29 грн дарують крем. Від 39 — крем або сіль для ванни. За товар на 59 грн отримаєте шипучу сіль для ванни. Купили на 69 грн — маєте в подарунок гель для волосся. Гель для душу отримують покупці, які витратили 109 грн. За 119 грн безплатно виберете дезодорант або гель для душу. Велику пляшку піни для ванни дарують за покупку на 139 грн. Подарунки, кажуть у магазині, змінюватимуться.

Зараз ви читаєте новину «У Києві з"явилася нова мережа магазинів косметики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути