Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2007 16:10

Столики "кава в ліжко" продають у магазинах посуду та декору

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Киянам Юлії Кудрі та Станіславу Кононцю сподобався столик з натурального дерева. У столичному ”Метрограді” він коштує  160 гривень
Киянам Юлії Кудрі та Станіславу Кононцю сподобався столик з натурального дерева. У столичному ”Метрограді” він коштує 160 гривень

"Як би хотілося на 8 Березня, хоча б раз у рік, не прокидатися з самого ранку. Спочатку виспатись, а потім, щоб хлопець приніс каву прямо у ліжко. На такому гарному столику, як у фільмах показують", — каже 22-річна киянка Тетяна Земковська.

"Такий, як у фільмах" столик можна знайти у київських магазинах. Але не в меблевих салонах, а в магазинах посуду, господарських товарів чи декору.

У ТЦ "Навігатор", що біля станції метро Дружби народів, у магазинчику з прапорцем "Віланд" продається пластмасовий столик 60 см завдовжки і 15 заввишки. Він має невеликі ніжки. Щоправда, виглядає зовсім не романтично, більше підходить для годування хворого. Ще й трохи тхне свіжою пластмасою. Коштує 65 грн. А такий самісінький у меблевому відділі "Метрограду", що на Бессарабці, — 40 грн.

У цьому ж "Навігаторі" замість столика можна відшукати чимало підносів. Пластмасові коштують 10–35 грн. З більш стійкого, за словами продавців, меланіну обійдуться у 40 грн. Симпатично виглядають металеві таці. Срібляста поверхня прикрашена гронами винограду "під золото". Набір із двох підносів коштує 68 грн. А схожий із трьох таць із дерев"яними ручками — 100 грн. Легкі прямокутні та круглі плетені кошички зі світлого ротангу на хромованій основі коштують 25–50 грн.

Усі столики "кава у ліжко" розкупили на День святого Валентина

Для сніданку в ліжку "Навігатор" пропонує підноси з цільного горіха, з бронзовими ручками під старовину. Вони коштують щонайменше тисячу гривень.

На п"ятому поверсі ЦУМу, що на Хрещатику, кажуть, що всі столики "кава у ліжко" розкупили на День святого Валентина. Але скоро мають завезти нову партію. Пластмасовий коштував 30 грн. Дерев"яний — 130 грн. Тут можна придбати металеві підноси з виноградом. Продаються не в наборі і значно дешевше — по 12–25 грн.

У "Метрограді" чимало таць з ротангу. Залежно від країни-виробника і розмірів вони коштують від 80 до 400 грн. У відділі посуду, декоративних ваз і підставок продають дерев"яний столик на ніжках. Зверху приклеєна гладенька плівка з малюнками — тюльпани та китайський сад. Коштує 160 грн. Через відділ такий стіл можна купити на 10 грн дешевше. Там є більший вибір малюнків. За 100 грн можна придбати піднос-подушку. До дерев"яної таці з ручками знизу прилаштована подушечка, набита соломою. Заставлені продуктами, вони не так давитимуть на ноги, як звичайний піднос.

У мережі магазинів подарунків і квітів "Тенденс" маленькі таці з м"якими подушками коштують 87–91 грн. Великі — 139 грн. Дерев"яні столики з ніжками — від 91 до 139 грн.

Можна завітати й до мережі магазинів "Все по 8 гривень". Тут різнокольорові пластикові таці продають по 4 і 8 грн.




Хворому зручно їсти зі столика з ніжками

Лариса Микитенко, 32 роки, торік у грудні зламала ногу. Щоб їсти лежачи було зручніше, чоловік купив їй у "Епіцентрі" пластмасовий столик у ліжко за 35 грн.

— Спочатку їла з підносів, але було незручно, — розповідає вона. — Тарілки з"їжджали. Якщо чаю була повна чашка, він виливався на піднос, а потім і на ліжко. А зі столиком немає проблем. Він легенький, швидко миється. Ніжки складаються, тому займає мало місця.

Жінка після одужання часто користується ним. Вечеряє на дивані біля телевізора. Хоч і вважає, що їсти у ліжку шкідливо.

Столики на колесах коштують від 370 гривень

У жодному відділі "Будинку меблів" столика "кава у ліжко" немає. Але продаються столики, на яких підвозять обід. Невисокий стіл на колесах має дві полички. Верхня оздоблена різьбленими "перилами", щоб не падав посуд. На нижній є отвори для пляшок. Такими меблями користуються у готелях. Столи італійського виробництва коштують 1775–1828 грн. Схожі столики з Малайзії — 370 грн.

Зараз ви читаєте новину «Столики "кава в ліжко" продають у магазинах посуду та декору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути