Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2007 14:35

Олександр Козелецький прикріпив полицю еластичним клеєм

40-річний киянин Олександр Козелецький кілька тижнів тому поклав плитку у ванній. Навісну поличку купував на базарі. Плитка вже лежала, а полицю потрібно кріпити до стіни шурупами.

— Дірки у плитці робити не хотілося, — каже Олександр. — Боявся, що вона трісне, коли свердлитиму. Вирішив запитати в будівельних крамницях, чим можна прикріпити полицю.

У будівельному гіпермаркеті "Епіцентр" чоловікові порадили швейцарський еластичний клей "Сіко Бонд Т-2". Його використовують для склеювання металу, кераміки, пластику й дерева. Клей продають у тубі, як монтажну піну. 310 мл засобу коштує 56 грн. Щоб видавити його, потрібен спеціальний "пістолет".

— Цей клей добре візьметься в кімнаті з високою вологістю, триматиме не гірше за шурупи. Засіб наносять на плитку тоненьким шаром, — каже продавець "Епіцентру" Олег Михайленко. — А через через п"ять хвилин можна прикладати держак полиці до плитки. Але кріпити на нього полицю краще наступного дня, аби він витримав навантаження.

Олександр купив клей і почепив полицю. Засіб може приклеїти плитку навіть до бетонної стіни.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Козелецький прикріпив полицю еластичним клеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути