Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2007 16:11

Батарея схожа на шість вішалок

Американський журнал "Десінг Боом" провів конкурс на найцікавіший радіатор. Суддям показали близько 50 незвичних за формою пристроїв. Наприклад, у білій гладенькій батареї зробили спеціальну нішу, де можна гріти ноги. Інша модель нагадувала бант. А з тонких труб "намалювали" на стіні камін. Приз глядацьких симпатій отримав винахідник батареї-стільця. Пристрій кріпиться до підлоги, на ньому можна сидіти й грітися. У велику іграшку білого ведмедя вмонтували електрорадіатор. Вмикають його, натискаючи на ніс ведмедя. Для дитячої кімнати виготовили батарею, що підвішується на стіну. Вона тоненька і має кільце для гри у баскетбол.

Переможцем визнали італійця Лео Сальзедо. Сконструйований ним радіатор обігріває приміщення й економить місце у квартирі. Батарея нагадує шість вішалок. Вони розташовані так, що на них поміщається чотири сорочки, п"ять футболок, три жакети, п"ять банних рушників, чотири пари брюк і два халати. Крім того, від тепла батареї розгладжуватимуться складки на одязі.

Зараз ви читаєте новину «Батарея схожа на шість вішалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути