Ексклюзиви
неділя, 29 квітня 2007 14:36

Автоматичний молоток робить чотири удари в секунду

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Вадим Кузьмінський з компанії ”Пластіка” показує, як кріпити плиту з гіпсокартону автоматичним молотком ”Хауболд PN 540L”
Вадим Кузьмінський з компанії ”Пластіка” показує, як кріпити плиту з гіпсокартону автоматичним молотком ”Хауболд PN 540L”

Кілька тижнів тому на виставці "Будівництво та архітектура-2007" у Києві компанія "Пластіка" представила автоматичний пневматичний молоток "Хауболд PN 540L". На стенді представники компанії показували, як він працює. Скоби забивали в дерев"яну плиту затовшки 2 см.

— Автоматичний молоток робить чотири удари за секунду, — каже Вадим Кузьмінський, 31 рік, із компанії "Пластіка". — Він скріплює матеріали з гіпсокартону та дерева скобами завдовжки від 3 до 150 міліметрів. Кріплення за міцністю не поступаються гвіздкам. У ручку автоматичного молотка поміщається 208 таких скоб. З автоматичним приладом будівельник може за лічені хвилини встановити панель із гіпсокартону.

Пневматичні молотки німецької фірми "Хауболд" на українському ринку з"явилися два роки тому. Але досі фірма "Пластіка" пропонувала молотки, розраховані під одинарний удар.

Пристроями "Хауболд" користуються здебільшого професійні будівельники. Інструмент продають тільки в українському представництві компанії на вул Канальній, 1. Виробники автоматичних молотків дають рік гарантії на свою техніку. Автоматичний пневмомолоток "Хауболд PN 540L" коштує $430.

Зараз ви читаєте новину «Автоматичний молоток робить чотири удари в секунду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути