неділя, 18 березня 2007 15:19

Анісімов одягнув моделей в донецьке золото

Восени чоловіки ходитимуть у чорних плащах і позолочених кедах. На шиї носитимуть масивні золоті аксесуари у формі ключів, риб та олімпійських медалей. Так вважає донецький дизайнер Віктор Анісімов, 43 роки. Ізюминкою його колекції стали наклейки на рот із чорного скотчу.

До чорних, протертих на стегнах джинсів дизайнер пришив овальні сині латки. Шовкові футбольні шорти доповнив гетрами, футболкою з блискучою рибою на всі груди та піджаком із підстреленими рукавами. До плечей деяких піджаків Анісімов прикріпив чорні пластикові еполети. Інші прикрасив золотими смужками на рукавах.

Жінки дефілювали в смугастих туніках із капюшонами, чорних плащах-дощовиках та позолочених чоботах.

— Усе взуття шили в Донецьку. Воно не гірше за це, — Анісімов показує на свої шкіряні кеди, куплені в Італії. — Колекція називається "Золото". Вона має нагадувати про казкове дитинство й спортивні досягнення.

Цьогорічну колекцію дизайнер робив разом із 32-річним захисником київського "Динамо" Владиславом Ващуком. Дружина футболіста Маргарита Січкар, 36 років, запропонувала створити торгову марку. Каже, її можна назвати "Вава" (WAWA) — за ініціалами дизайнера і спортсмена.

Відповідаючи на запитання, чому в колекції "Золото" так багато чорного, Віктор Анісімов каже — в Донецьку все золото чорне. А заклеєними скотчем ротами дизайнер нагадує: мовчання — золото.

Зараз ви читаєте новину «Анісімов одягнув моделей в донецьке золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути